Danes zvečer v Paradi plesa! Intervju z balerino Nušo Urnaut ter predlagateljema študija programa urbanih plesnih stilov Ano Vodišek in Juretom Krajncem

Nuša Urnaut, Jure Krajnc in Ana Vodišek v Paradi plesa (foto: Lea Slapar)

Na Paradinem fotelju danes zgodaj zvečer balerina in hiphoperja, ki sta šla v akademsko akcijo!

Vabljeni na ogled oddaje Parada plesa, ki vam predstavlja tri plesne ustvarjalce. Mlada in perspektivna balerina Nuša Urnaut je dijakinja drugega letnika Konservatorija za glasbo in balet Maribor, ki je navdušila z izjavo na našem portalu, da je za balet pripravljena narediti čisto vse. Kaj bi to bilo, pa seveda izveste v oddaji!

Nuša Urnaut (foto: Lea Slapar)

Jure Krajnc in Ana Vodišek prihajata vsak iz svojega plesnega kluba, združila pa sta sile in znanje ter pripravila program študija urbanih plesnih stilov na Akademiji za ples Alma Mater Europaea. Kdaj naj bi študij štartal, kdo vse bo lahko študiral, komu je študij namenjen, seveda izveste v oddaji, in tudi pojasnilo na odzive slovenske urbane scene, ki se je ‘našpičila’ na njun program in njuno energijo.

Jure Krajnc in Ana Vodišek (foto: Lea Slapar)

Oddajo si lahko premierno ogledate danes ob 18.45 na TV3. V prihodnjem tednu pa sledijo še tri ponovitve, in sicer v sredo, 3. junija, ob 12.20, v četrtek, 4. junija, ob 22.10, v soboto, 6. junija, ob 12.00 in v nedeljo, 7. junija, ob 18.45. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!