Danes v Paradi plesa. Ekskluzivna reportaža s plesnega turnirja LjubljanaBall, ki ga je organiziral Andrej Škufca!

Tadeja Erzin Potočnik in Matej Krajcer sta naša najbolj uspešna plesalca v kategoriji ProAm. (foto: Dora Eiler)

Vabljeni na ogled ekskluzivne repotaže s plesnega turnirja LjubljanaBall, ki ga je v hotelu Union organiziral Andrej Škufca z ženo Melindo.

Vabljeni, da si danes ob 18.45 na TV3 ogledate ekskluzivno reportažo s plesnega tekmovanja LjubljanaBall, ki ga je organiziral Andrej Škufca z ženo Melindo. Gre za tekmovanje ProAm, kjer tekmujejo pari sestavljeni iz profesionalnega plesalca in amaterja.

Melinda in Andrej Škufca. (foto: Dora Eiler)

Tej plesni zvrsti je Andrej dodal še odprto prvenstvo na katerem je nastopila plejada zelo kakovostnih plesnih parov. Med njimi tudi fenomenalna Damir Halužan in njegova žena Anna, ki plešeta med profesionalci v latinskoameriških plesih.

Damir in Anna Halužan. (foto: Dora Eiler)

Tekmovanje se je odvijalo 7. aprila v dvorani hotela Union. Poleg parov je bila bleščeča tudi sodniška ekipa od Barbare Nagode Ambrož in Jurija Batagelja do svetovne zvezde Slavika Kryklyvyya in Kristi Boyse pa Hennesa Emericha in Cosma Tattolija.

Zvezdniška sodniška ekipa. (foto: Dora Eiler)

V oddaji boste spremljali tudi Tadejo Erzin Potočnik, ki je naša najboljša plesalka kategorije ProAm, pleše pa z Matejem Krajcerjem. V reportaži bo tudi Lucija Korče, ki pleše ProAm že deset let; njen soplesalec je Gal Pohar.

Tadeja Erzin Potočnik in Matej Krajcer. (foto: Dora Eiler)

Tekmovanje je sodil tudi Fredi Novak, ki ponovno brez dlake na jeziku pove, da se čudi Plesni zvezi Slovenije, da slovenskim plesalcem ni dovolila nastopa na tem turnirju. Nič novega za slovensko športno tekmovalno sceno.

Fredi Novak z Andrejem Škufco ob koncu Andrejeve plesne kariere. (foto: arhiv PP)

Vabljeni torej na ogled, danes ob 18.45 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Vabljeni na ogled.