Brin Hlade & Tosia Robar Žerak sta preteklost. Karakterno se nista ujemala.

Brin Hlade in Tosia Robar Žerak se karakterno nista ujemala.

Po slabih petih letih skupnega uspešnega plesanja sta se razšla plesalca v mlajšemladinski kategoriji Brin Hlade in Tosia Robar Žerak. Skupaj sta enajstkrat stala na najvišji stopnički kot državna prvaka v latinu, standardu in kombinaciji. Sicer se je že pred državnim prvenstvom v kombinaciji letos junija v Sežani šušljalo, da bo to njuna zadnja skupna tekma. Zdaj pa že nekaj časa trenirata vsak na svojem koncu. Pod skupno streho DPC Samba. Brin si je že našel novo soplesalko, Tosia pa soplesalca še išče.

Skupaj sta enajstkrat postala državna prvaka v latinskoameriških in standardnih plesih ter kombinaciji.
Za nas je Brin takole komentiral razhod: "Vsaka zgodba ima svoj začetek in konec. Res je, s Tosio ne pleševa več skupaj od državnega prvenstva v kombinaciji. In to je bil konec ene zgodbe. Če sem nehal plesati?? NE NIKOLI NE BOM NEHAL PLESATI, pa "magari" bom plesal samo za hobi. Sedaj plešem z Lauro Walter in sva sredi priprav na najino prvo skupno tekmo."  Njuna prva tekma naj bi bila na raiting tekmi v organizaciji Sambe, in sicer 14. novembra. Skupne fotografije pa še nimata.
Njuna trenerka ostaja Natalija Banovič.
Tosia Robar Žerak pa pravi: "Res je, z Brinom sva nehala plesati, ker se v določenih stvareh nisva več ujemala. Plesno sva se sicer razumela, karakterno pa žal manj in sva se odločila, da greva vsak po svoje. Oba pa trenirava naprej. Upam, da razumete te stvari."
Saj ni kaj preveč razumeti, to je pač običaj v športno-tekmovalnem plesu. Lahko le upamo, da namesto enega para dobimo dva.