Mraz, veter … Ne pozabite na nego rok in nog! Privoščite jim najboljše.

Prav tako kot obraz in preostali deli telesa potrebujejo tudi roke in noge posebno nego. Torej jim jo privoščite! Z nežnimi, negovalnimi, dišečimi in naravnimi izdelki iz Lusha jih boste lahko razvajali tudi v hladnih mesecih, za kar vam bodo nadvse hvaležne.

… Pumice Powdwer (cena: 4,95 evra) …
To piling milo bo poskrbelo tudi za najbolj trdo kožo. Izdelano je iz praška plovca ter naše osnove iz olj oljne ogrščice in kokosa v kombinaciji s poživljajočim oljem pomaranče, ki vaša stopala poživi in pomladi. Enostavno za uporabo: dodajte vodo in enostavno umijte ter opravite piling v eni potezi.
… Twinkle Toes (cena: 8,95 evra) …
Močan prašek za lepa stopala, odišavljena z vrtnico, geranijo in veselo noto nerolija. Uporabite na stopalih pred uporabo svoje najljubše kreme; izdelek vsebuje antiseptično lovorovo olje in antibakterijsko benzojevo smolo, ki bo odpravila neprijetne vonjave. Kaolin in lisičjak v prahuabsorbirata odvečno vlago in poskrbita, da boste lahko v svoji najljubši obutvi uživali cel večer.
… Love and Light (cena: 13,95 evra) …
Ta lahki losjon s pomarančnimi cvetovi je najbolj ljubek priboljšek za utrujene delovne roke – poda se jim kot svilene rokavice. Poln je kakavovega masla iz pravične trgovine za pomiritev in nego kože. Njegova aroma je čudovita mešanica olj brazilske pomaranče in pomarančnih cvetov ter nerolija za poživitev kože in razpoloženja.
… Salted Coconut (cena: 12,95 evra) …
Ta čudoviti piling bo vaše roke popeljal v nebesa nežne kože. Naravni piling iz morske soli z dodanim arganovim oljem obnovi vašo kožo, kokos pa jo globoko navlaži, medtem ko vas razvaja s slado omamnim vonjem.
… Softy (cena: 23,95 evra) …
Ta resnično pomirjujoča krema bo vašim stopalom dala nežen občutek, ki je popoln za vse, ki niste ljubitelji poprove mete. Polna je bogatega, antioksidantnega masla cupuaçu in mandljevega olja za izjemno nežno kožo. Nežni slez, pomirjujoči kalamin in obnavljajoča francoska sivka pomagajo pri blaženju pri bolečih stopalih.

View Gallery 6 Photos