Tretje mesto za Teresamisu na izboru Najbolj zdrav prehrambeni blog Slovenije

Takole sem zapisala, ko sem izvedela, da sem prišla v finale petih najboljših zdravih prehrambenih blogov. Hvaležna, vesela in še bolj zagnana – moji občutki, ko sem izvedela, da sem bila izbrana med najboljših pet.

Priznanje je prevzela moja mama Barbara, ki je spekla fižolove brownije, ki jih najdete v moji prvi knjigi.

To le potrjuje, da smo Slovenci odprti za zdravo prehrano in pripravljeni na spremembo načina življenja. Kar mi daje pozitivne občutke in se veselim, da bom skupaj z vami še naprej lahko ustvarjala recepte, narejene v ritmu z naravo. Vsak od nas ima svoj glas, ki ga lahko uporabi za svoje dobro, za svoje zdravje in s tem v dobro svoji okolici in naravi. Najlepša hvala vsem, ki ste mi zvesti, obljubim, da bom še naprej plesala po kuhinji in za vas pripravljala slastne recepte.

… spekla fižolove brownije.
In v soboto popoldne, ko sem jaz trdno spala, se je na Celjskem sejmu v okviru festivala Altermed odvijala zaključna prireditev na kateri je moj blog zasedel tretje mesto. In sedaj že nekaj dni skačem od veselja. Stokrat hvala vsem, ki ste glasovali! Dobra novica pa prinaša tudi dobro akcijo – vsi, ki kupite prvo ali drugo knjigo si lahko izberete darilce, ali merilne skodelice ali unikatno leseno desko za rezanje! Če kupite obe knjigi, vam podarim oboje. Naročite pa lahko tukaj – https://www.teresamisu.com/trgovina/?lang=sl
Ob naročilu prve ali druge knjige prejmete ali desko za rezanje ali merilno skodelico. Če naročite obe knjigi pa vam tudi jaz poklonim obe darili.
Čestitke seveda tudi zmagovalki blogu Brezgrešne sladice, drugouvrščeni 220 stopinj poševno, četrtima Midva kuhava in peti Čarovnije z male kmetije. In organizatorju Skupaj za zdravje človeka in narave. 

View Gallery 4 Photos