Preprost čokoladni šarkelj

Odlična poslastica brez slabe vesti

Vendar pesa doda rahlost, kanček zemeljskega okusa in lepo rdečo barvo. Peso prej pečem v pečici, preden jo dodam k pecivu, saj je tako še ekstra bolj sladka. Ta korak lahko preskočite če nimate časa. Lahko jo olupljeno zmeljete z vsemi tekočimi sestavinami. Preprost čokoladni šarkelj dopušča čisto vse spremembe.

Recept najdete v moji drugi knjigi Zdravo, Tereza! tukaj https://www.teresamisu.com/izdelek/zdravo-tereza-2-edicija/?lang=sl
Recept za šarkelj in še mnoge druge najdete v moji drugi kuharski knjigi Zdravo, Tereza!
Parada plesa
Uporaba piškotkov

Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.