Nova linija ekoloških prehrambenih izdelkov Tereza’s Choice osvaja Slovenijo!

Na voljo je 24 različnih izdelkov. (Foto: Dan Ax)

Nekateri že veste, drugi še ne. Na tržišču je nova linija kakovostnih, ekoloških in lokalnih prehrambenih izdelkov z imenom Tereza’s Choice, s katero želim zdravo prehrano pripeljati v vsako slovensko kuhinjo. V času, ko sta ponudba in dostopnost zdrave prehrane večji kot kadarkoli prej v sodobni zgodovini, se izbira le-te zdi več kot naravna. Kljub temu se v Sloveniji nezdravo še vedno prehranjuje več kot polovica prebivalstva.

Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu. Prisegam na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama soočam s pomanjkanjem časa.

Linijo Tereza’s Choice trenutno sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov ter več vrst arašidovih in mandljevih namazov.

Linija je nastala v sodelovanju s podjetjem Organa d.o.o., s katerim pišemo odlično slovensko zgodbo o uspehu. Izdelke najdete na policah Hoferjevih trgovin in v nekaterih prehrambenih trgovinah specializiranih za zdravo prehrano.

 

View Gallery 5 Photos