Nagrado za inovativno živilo 2019 prejme Tereza’s Choice

Tereza’s Choice je vesela (foto: Dan Ax)

Z veseljem vam sporočam, da sta dva izdelka iz kolekcije štiriindvajsetih kolikor jih je v liniji Tereza’s Choice prejela nagrado za inovativnost 2019! To sta Humus rdeča pesa in Mandljev namaz s cimetom in vanilijo, ki sta bila izbrana na razpisu za najbolj inovativna živila leta 2019 in prejela nagrado za inovativnost v skupini namazov. Kar najbolj veseli je dejstvo, da sta bila predlagana s strani potrošnikov, ocenila pa ju je stroga komisija Inštituta za nutricionistiko.

Humus rdeča pesa in Mandljev namaz s cimetom in vanilijo sta nagrajena izdelka v kategoriji namazov

Predlaganih je bilo 110 izdelkov in enajst nas je prejelo naziv Inovativno živilo leta 2019. Komisija je takole obrazložila namaza Tereza’s Choice: "Zelenjavni namaz Humus rdeča pesa je izdelan iz čičerike in rdeče pese. Je zanimiva alternativa običajnim namazom, saj vsebuje stročnice in zelenjavo, ki ju je potrebno pogosto vključevati v vsakodnevno prehrano. Namaz je vir beljakovin in dober vir prehranskih vlaknin. Mandljev namaz s cimetom in vanilijo pa je po drugi strani odlična alternativa sladkim namazom, saj vsebuje manj sladkorja od podobnih namazov. Praženi mandlji mu dajejo še posebej dober okus."

Nagrajena izdelka si je ogledal tudi Dejan Židan, predsednik državnega zbora.

Tereza Poljanič pa sporoča: "Zelo sem ponosna na podeljeno priznanje in z ekipo Organe d.o.o. Jernejem in Ajdo Pulko ter Vesno Bertoncelj obljubljamo, da bomo vztrajali na naši kakovosti in dokazovali, da je zdrava prehrana samo stvar odločitve.

Jernej Pulko in …
… Ajda Pulko iz Organe d.o.o. sta bila nadvse vesela priznanja in nagrade.
Naj živilo 2019

Zahvaljujem se Inštitutu za nutricionistiko za podelitev priznanja, ki ga bosta naša dva izdelka s ponosom nosila. Vam, dragi konzumenti pa hvala za izkazano zaupanje."

Jaz pa že ustvarjam nove produkte

Naj vam prišepnem, da se v Terezini novozelandski kuhinji in Organini slovenski proizvodnji že pripravljajo novi izdelki. Vabljeni v Hofer, Super hrano, Zlato ptičko, Kalček in še nekatere bio trgovine po Sloveniji, kjer vas čaka najboljši izbor – Tereza’s Choice!
 

View Gallery 7 Photos