Zoran Plohl. Cel svet se nam smeji. Totalni debili smo!

Zoran Plohl ne razume, kaj se dogaja v Plesni zvezi Slovenije. (Foto: Marko Mesec)

Razmišljam … In ne razumem, zakaj Slovenija vedno sama sebi dela stvari na zlo? In potem se vsi naši veljaki in vodilni v plesni zvezi sprašujejo in držijo za glavo, zakaj ni v Sloveniji parov, zakaj Slovenija nima več rezultatov in generacij kot deset ali več let nazaj! Ali res ne razumete, da s politiko in lobiranjem svojih parov, ki niso dostojni svojega rezultata, delate samo slabo svoji državi, sebi in svojemu paru! Ker na naslednjem tekmovanju ta par ne bo dosegel rezultata, ki ga pričakuje (ker ste ga umetno skreirali), in bo verjetno zamenjal plesalko/-ca, zamenjal trenerja, klub ali pa nehal plesati!

Zmagovalca v kombinaciji Jure Bergant in Anja Pritekelj ter …
In tukaj se jaz sprašujem, ali je to res potrebno? Ali je potrebno, da se sramotimo pred celim svetom … Ali je potrebno, da naša zveza izgublja reputacijo, ki jo je imela dolgo časa nazaj?
… drugouvrščena Vladislav Kolesnikov in Naja Dolenc …
Verjetno nekaj zelo ne ´štima´ pri nas ali pa seveda nikomur ni mar! // Cel svet se nam smeji! Totalni debili smo! (je na socialnem omrežju FB razmišljal trener Zoran Plohl ob razpletu v članskem finalu minulega državnega prvenstva v kombinaciji, ko sta zmagala Jure Bergant in Anja Pritekelj in ne Zoranova varovanca Vladislav Kolesnikov in Naja Dolenc. Zoran je sicer državno prvenstvo spremljal od daleč, in sicer z medenih tednov, saj se je pred nekaj tedni poročil s plesalko Alino Vakhner)
… na stopničkah še tretjeuvrščena Jean Pierre Dib in Maša Kastelic. (Foto: Jernej Rihar)
View Gallery 4 Photos