Zimska plesna šola! Za vse plesa žejne in željne!

Anamaria Klajnšček bo med letošnjimi pedagogi 37. Zimske plesne šole. (Foto: Tristan Perez-Martin)

Zimska plesna šola bo 37. po vrsti in je namenjena plesalcem, pedagogom, koreografom in vsem, ki se aktivno ukvarjajo s plesnim ustvarjanjem in gibom. Program je primeren za začetnike, nadaljevalce in poklicne plesalce.

Kam si raztresla sekunde? je predstava skupine Š.I.K.

Vabljeni tudi na ogled dveh plesnih predstav Plesne izbe Maribor: avtorska predstava April Veselko, Padati v ljubezen, in predstava kolektiva Š.I.K., Kam si raztresla sekunde?

Follow the flow (foto: Sunčan Stone)

Delavnice na Zimski plesni šoli 2022 so: sodobni balet I in II – Tina (Martina) Dobaj, ivengar joga – Neža Polh, sodobni ples I in II ‘ZERO SPACE’ – Beno Novak, follow the flow I in II – Urša Rupnik, trening sodobnega plesa II in delavnica kontakt in partnering – Anamaria Klanjšček.

Katja Čuk na lanski delavnici (foto: Saša Huzjak)

Bailemos! fusion solo salsa (open) – Katja Čuk in plesna delavnica za mentorje: dva leteča in en bos – Saša Lončar. Udeležite se ZPŠ med 25. in 28. februarjem 2022 v Mariboru, v Karanteni, Pobreška cesta 20. (sporoča in vabi vse zainteresirane Minka Veselič Kološa iz Javnega Sklada RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Maribor in Zveza kulturnih društev Maribor. Vse podrobnosti na spletu www.plesnaizba.si in www.zimskaplesnasola.si.)