Žalostno. Žirantka Tinkara Kovač ni prepoznala plesalca Matevža Česna.

Vedno ustvarjam z veseljem in z vsem srcem za kogarkoli, in tokrat sem svoj plesni prispevek delil s super ekipo Jane Šušteršič. Ekipa je imela konkretne želje, ki sem jih po najboljših močeh izpolnil, in odplesal skupaj z aktualnim svetovnim prvakom Janom Ravnikom.

Kljub temu, da nisva najbolj domača na rutah, na katerih sva visela in plezala, smo s pomočjo RTV-ja in Branka Potočana uspešno izpeljali in v zadnji minuti nastopa studio do zadnjega kotička napolnili.
Ponosen sem na končen izdelek, ki je bil resnično energičen, močan tako vokalno kot plesno in poln ljubezni do tega, kar počnemo na odru. Hvaležen sem, da sem bil lahko del tudi tega projekta. (je za naš portal komentiral plesni nastop na letošnji Emi koreograf in plesalec Matevž Česen, ki je bil s plesalcem Janom Ravnikom del spremljevalne skupine Jane Šušteršič. Ekipa menda ni bila pretirano razočarana, ker ni prišla v superfinale, čeprav je po tihem pričakovala uvrstitev. Žirantke Eme 2015 so bile Darja Švajger, Maja Keuc in Tinkara Kovač. Slednja pa Matevža Česna menda sploh ni prepoznala, čeprav je plesal v njenem videospotu za lanskoletno zmagovalno pesem Round and Round.)
View Gallery 4 Photos