Žalostno. Jure Bergant in Anja Pritekelj. Sporazumno zaključujeva skupno plesno pot!

Jure Bergant in Anja Pritekelj, ko sta še mislila, da se bo razvilo uspešno partnerstvo.

Na žalost sporazumno zaključujeva najino skupno plesno pot. Po tehtnem premisleku in pogovorih smo/sva ugotovili(-a), da je to najbolj smiselna rešitev oz. alternativa, saj bova iz nje oba potegnila najboljše in postala močnejša. Moja poškodba hrbta, ki sem si jo ´pridelalala´ s trmo, neposlušnostjo lastnega telesa in predvsem z željo, je hujša in bolj komplicirana, kot smo mislili. Napredek je, vendar po posvetu z več zdravniki in lastnimi občutki ob gibanju in kakšnem  treningu vem, da še ni pravi čas za vrnitev in pravi trening. Ker nimam podatka, kdaj bo moje telo res pripravljeno, je prišla na dan takšna odločitev. Še vedno se imam namen definitivno vrniti na tekmovalni plesni parket in biti noro dobra konkurenca Juretu (Bergantu, op. a.) (smeh) ter seveda drugim parom.

Jure z Anjo za novo leto in …
Sam nadaljujem svojo tekmovalno pot skupaj z Milano Chekanovo (plesalka prihaja iz Moskve in z Juretom sta par tudi zasebno že skoraj dve leti op. a.) in najin glavni cilj v prihajajoči sezoni bodo čim boljše uvrstitve na WDSF Under 21 tekmovanjih in seveda državnih prvenstvih v vseh treh disciplinah.
… že na treningu z Milano v novih starih prostorih “Urške pod kupolo” Plesnega kluba Feniks ter …
Misliva, da sva se kljub vsemu v tem partnerstvu oba veliko naučila in napredovala. Spletla sva lepo prijateljstvo in ga bova ohranila. Oba sva na nek način vplivala drug na drugega in ´prevzel´" vsaj delček stila (drug od drugega), odpravila nekaj slabih in pridobila nekaj dobrih lastnosti na vseh področjih. Hvala vsem, ki ste naju podpirali in za naju navijali, in upam, da boste tudi v prihodnje obema, čeprav z novimi partnerji, še vedno namenili svojo podporo, ker midva si jo definitivno bova. (sta za naš portal razložila vzroke za razpad kratkega plesnega partnerstva aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov med člani Jure Bergant in Anja Pritekelj.)
… kot fant in dekle. (foto: FB)
View Gallery 4 Photos