Ohranite očarljiv videz s čarobnimi vonji in barvami tudi ob koncu poletja

Kozmetika Orifalme tokrat predstavlja novo kolekcijo ličil ´featherlight´. Sta naravni videz in občutek lahkotnosti tisto, kar si želite? Z The ONE featherlight maskaro lahko pozabite na umetne trepalnice! Uživajte v do popolnosti podaljšanih, definiranih in ločenih trepalnicah ter lahkotnem občutku; nova Featherlight maskara ima tako mehko formulo, da boste popolnoma pozabili, da jo sploh nosite.

Nova The ONE Colour Stylist Featherlight šminka poskrbi za mogočno barvo in vlažilni učinek: izjemno lahkotna šminka z vlaženjem takoj ob dotiku, bogata, enakomerna barvna prekrivnost že ob prvem nanosu, naraven loščev vosek omehča in neguje ustnice.
The ONE senčila za oči v prahu bodo s svojo svilnato, lahkotno barvo brez težav poudarila vašo naravno lepoto. Nanaša se jih preprosto, omogočajo pa ustvarjanje diskretnega ali intenzivnega videza.
Ker so poletje približuje koncu, je obnova las dobrodošla; obnovite jih z dragocenimi olji ter poskrbite za vitalnost. Novo eleo suho olje je neverjetno razkošna, a hkrati lahkotna mešanica dragocenih olj (arganovo olje in vrtnično olje v kombinaciji z repincem in vitaminom F), ki bodo vašim lasem povrnila navlaženost, gladkost in moč.
Seveda pa Oriflamova ponudba ne bi bil popolna, če ne bi vsebovala tudi nove dišave: tokrat razveseljujejo z dišavo, ki jo je navdihnila njihova legendarna Elvie toaletna voda: spoznajte Elvie Firefly! Švedska vilinska legenda pravi: ko skrivnostna polnočna vrtnica sredi noči odpre svoj cvet, obsijan z mesečino, njen čaroben vonj prebudi vašo lepoto in v vas ustvari magičnost, ki jo boste izžarevali za vedno.

View Gallery 6 Photos