Z natečajem spodbujamo mlade plesalce!

Ana Vodišek (foto: Tija Ažman), Svebor Sečak in Maja Geršak

Mladi imajo veliko idej, ki jih včasih ne upajo ali pa se jih ne spravijo realizirati. S tem natečajem jih želimo opogumiti, da ustvarjajo, se predstavijo javnosti in morda bo prav to odskočna deska za njihovo plesno kariero. (Ana Vodišek, vodja katedre za hip-hop)

Ana Vodišek (foto: Tija Ažman)

Vsaka priložnost in izkušnja, ki ju dobimo, da se predstavimo strokovnjakom in javnosti, je za lasten razvoj in napredek zelo dobrodošla. Mladi plesalci, izkoristite to, upajte si … (Maja Geršak, vodja katedre za tekmovalne in družabne plese)

Maja Geršak z nekdanjim partnerjem Petrom Majzljem

Z natečajem želimo vzpodbuditi mlade plesalce, da ustvarjajo, da razvijajo svoj umetniški potencial ter da dobijo priložnost, da se predstavijo vrhunskim akademskim strokovnjakom in predavateljem, ki bodo ocenjevali njihovo delo. (Svebor Sečak, dekan akademije za ples)

Svebor Sečak (foto: Lea Slapar)

Vabilo treh plesnih ustvarjalcev, ki delujejo na Akademiji za ples, da se udeležite plesnega tekmovanja, ki bo trajalo do 25. maja. Vse podrobnosti najdete na spletni strani https://dance-academy.almamater.si/pravila-nagradnega-natecaja-ameu-dance-academy-young-stars/

Zapleši, posnemi in pošlji!