Oriflame. Z NovAge ProCeuticals izdelki bo vaša koža prerojena!

Ne glede na to, kako dobro skrbite za svojo kožo in kako vrhunski so izdelki, ki jih uporabljate, včasih vse to ni dovolj. Občasno se koža sooča s posebnimi izzivi.

Odkrijte NovAge ProCeuticals! Počutili se boste, kot da ste v rokah strokovnjaka, saj Oriflamova kolekcija NovAge Proceuticals nudi koncentrirane tretmaje in zagotavlja učinkovite tretmaje ter reševanje vaših težav s kožo za vidne in dokazane rezultate. Vsak izdelek v Oriflamovi liniji je posebej razvit z močnimi učinkovinami, da vam pomaga pri reševanju najrazličnejših težav s kožo. In kaj je najboljši del? Vsi so zasnovani tako, da jih brez težav vključite v svojo negovalno rutino, bodisi začasno kot intenzivni tretma ali dlje časa.

Raztopina z desetodstotnim vitaminom C: intenzivni tretma z desetodstotnim čistim in močnim vitaminom C v pomirjujoči serumski raztopini. NovAge Proceuticals raztopina z vitaminom C vsebuje čisti, svež vitamin C, ki je inovativno pakiran za popolno stabilnost, vnos in učinkovitost.

Biocelulozna maska z nikotinamidom in azijskim vodnim popnjakom: azijski
vodni popnjak je znan po svojih zdravilnih in regenerativnih lastnostih,
nikotinamid pa pomaga izboljšati funkcijo kožne pregrade in pripomore k
zdravemu sijaju.

Serum z retinolom: intenzivni tretma z 1,1-odstotnim inkapsuliranim retinolom. Oriflamova specializirana različica retinola je inkapsulirana, obdaja pa jo zaščitna, enoslojna polimerna ovojnica to pomaga povečati moč in koristi za kožo.

6-odstotna AHA-piling raztopina: kemični piling s 6-odstotnimi alfa hidroksi kislinami. Delujejo z odstranitvijo odmrlih, suhih kožnih celic s površine kože, da učinkovito pospešijo proces obnove celic in pomagajo povrniti sijaj.

Ampule s peptidi: enotedenski intenzivni ciljno usmerjen tretma z multipeptidno raztopino, ki pomaga zmanjšati gube, tako da spodbudi tvorbo kolagena in ščiti pred njegovo razgradnjo, medtem ko učinkovina Tensor Mesh ustvari takojšen tenzorski učinek ter v trenutku privzdigne in učvrsti kožo.
Odkrijte moč koncentriranih aktivnih sestavin na https://si.oriflame.com