Volodimir Nielienson & Naja Dolenc. Z zmago v Beogradu naskakujeta svetovca!

Par iz Plesnega kluba Pingi pleše proti vrhu.

Tekmo v Beogradu sva doživela kot vsakič, ko stopiva na tekmovalni parket. Vesela, nasmejana, polna energije in pripravljena, da pokaževa in dava od sebe najboljše, kar lahko. Organizacija tekme, parket, dvorana, glasba – super. Počutila sva se odlično. V večernem delu je igrala živa glasba, ob kateri sva še bolj uživala in se lahko sprostila. V soboto standarda nisva plesala, saj še v petek do popoldneva nisva vedela, ali bova sploh lahko šla plesat Beograd Open, saj je Vova (Volodimir Nielienson, op. u.) komaj v petek popoldan dobil vizo, s katero lahko prestopi slovensko mejo, prav tako pa sva še v petek do poznih ur zvečer trenirala. Z nastopom sva zadovoljna, vsakega rezultata – včasih slabšega, včasih boljšega – pa se seveda veseliva in ga sprejmeva, tako sva se tudi zdaj, prvega mesta.

Prva mesta med starejšimi mladinci so že nekaj časa rezervirana za Najo Dolenc in Volodimirja Nieliensona.
Na svetovno prvenstvo, ki bo čez dober teden v Moldaviji, se pripravljava že cel čas. Cilji … Seveda so, pa naj ta cilj ostane še za enkrat skrit, saj za uresničitev tega trenirava vsak dan s svojo najboljšo ekipo trenerjev. Na svetovnem bom nastopila v svoji zdajšnji oblekici, saj se v njej počutim več kot odlično, nekaj malega pa bom eksperimentirala z lasmi in frizuro, bo pa za spremembo v kreaciji gospe Saše Pust nov Vova.
V imenu obeh bi se zelo rada zahvalila za podporo vseh Slovencev (staršev, sodnikov, trenerjev, spremljevalcev in ostalih plesnih parov), ki so v dvorani navijali za naju in naju podpirali do zadnjega, zelo rada pa bi se zahvalila tudi svojim staršem, ki mi vedno znova omogočajo vse to. (sta za naš portal komentirala zmago na tekmovanju Beodance med starejšimi mladinci v latinskoameriških plesih Volodimir Nielienson in Naja Dolenc, ki ju čaka prihodnji vikend svetovno prvenstvo v Moldaviji v tej plesni zvrsti.)