Volodimir Nielienson & Naja Dolenc. To je bil najin najboljši nastop.

Volodimir Nielienson in Naja Dolenc s trdim delom in koncentracijo proti vrhu. (Foto: GOC)

Najine počitnice so bile krajše. Misliva, da se vsak plesalec na takšno veliko tekmo pripravlja celotno svojo kariero, saj želi biti pripravljen najboljše in to tudi pokazati. Lahko rečeva, da sva za GOC 2015 (German Open Competition) bila pripravljena in dala vse od sebe. Najin cilj je bil, da se predstaviva v najboljši luči in da od prve runde na parket stopiva v popolni formi glede plesa, videza in vsega kar spada zraven (frizura, make up …).

… pred tekmo … (Foto: FB)
Z rezultatom se obremenjevala nisva, nekaj "strahu" je bilo prisotnega, saj sva na GOC tekmi, ki velja za največjo tekmo na svetu, na najini skupni plesni poti nastopila prvič, vendar sva plesala sproščeno. Prve runde nama ni bilo treba plesati, saj sva imela zvezdico, tako da sva začela komaj drugo rundo.
… (Foto: GOC)
Bilo nas je 214 parov, vzdušje je bilo super, parket in dvorana urejena na nivoju, glasba odlična, odlični pari in konkurenca, ki ti da inspiracijo, da želiš od sebe dati še več. Z rezultatom sva več kot zadovoljna kakor tudi s plesom, čeprav verjameva, da lahko pokaževa več. Misliva, da je to bil najin najboljši nastop do sedaj, zelo zadovoljni so bili tudi najini trenerji, ki so naju od prve runde spremljali na tribunah in ob parketu ter za naju navijali, zato bi se jima rada zahvalila za vse. Sedaj že trenirava in se pripravljava za tekme, ki naju čakajo. Sem spada tudi svetovno prvenstvo v latinu in kombinaciji 10 plesov v oktobru in novembru. (sta dogajanje na parketu velikega odprtega prvenstva Nemčije komentirala plesalca Volodimir Nielienson in Naja Dolenc, ki sta dosegla enajsto mesto v latinskoameriških plesih med starejšimi mladinci. Zmaga je šla v Rusijo, po pričakovanjih sta slavila Vladislav Kolesnikov in Anna Isakovič.
Jure Bergant in Ana Mesec sta bila petintrideset mest za Volodimirjem in Najo. (Foto: GOC)
Državna prvaka v tej plesni zvrsti Jure Bergant in Ana Mesec sta zasedla šestinštirideseto mesto in bila zapisana kot plesalca sosednje Hrvaške. Ugotavljam, da niti Nemci niso več, kar so bili, ali pa sta Jure in Ana zamenjala plesno državo. Preverim.)

View Gallery 4 Photos