Trampolin nad Ljubljanico. Atrakcija, ki jo hočeta tudi Dubaj in Pariz!

Nad Ljubljanico že stoji največji trampolin na svetu, ki bo v soboto gostil tekmo Gimnastične zveze Slovenije, šov Dunking Devils in prvi obračun svetovnih asov zračnih akrobacij na tako veliki ponjavi. Atrakcija, ki jo želita gostiti tudi Dubaj in Pariz, omogoča polete vsaj 14 metrov visoko. Obiskovalci bodo lahko brezplačno poskakovali v Woop! trampolinskem parku, z brega na breg prestolnice pa skočili tudi po trampolinskem mostu Akrobat.

“Naši tuji partnerji že kličejo. To atrakcijo si želi gostiti vsako večje mesto. V Dubaju bi jo radi postavili nad fontano pred največjo stavbo na svetu, Burj Khalifa, v Parizu pa bi radi mega trampolin vpeli v Eifflov stolp. A premiero smo želeli izpeljati v Sloveniji!” je povedal Domen Rozman iz ekipe Dunking Devils

WOOP! Odbito na Ljubljanici/Made by Akrobat je sveža, inovativna športno-zabavna prireditev, pri kateri sta agencija Extrem in ekipa Dunking Devils združili moči s trampolinskim parkom WOOP! in s slovenskim podjetjem Akrobat, ki je eden najbolj priznanih izdelovalcev trampolinovov na svetu in tehnični partner dogodka. Prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane bodo pričarali nepozabno adrenalinsko doživetje v srcu prestolnice, obenem pa izvedli niz tekmovanj na visokem mednarodnem nivoju.


“S tem adrenalinskim spektaklom želimo Ljubljano in Slovenijo utrditi na zemljevidu prestolnic oz. držav, ki podpirajo inovativne, športne in drugačne dogodke z velikim medijskim dosegom. Ponosen sem, da bo celoten dogodek plod slovenskega znanja in sodelovanja,” je razložil Simon Rožnik, direktor podjetja Extrem, ki je poznan tudi po projektih, kot so Gony Pony (za Red Bull), Spartan Race Slovenia, Triglav the Rock LJ, Pljusk na Velenjski plaži, FIBA pa je od njih prevzela format tekem v ulični košarki 3×3 … “Obiskovalcem želimo približati akrobatiko in trampolinanje ter povečati njihovo zanimanje za to športno panogo. Pokazati hočemo, da je skakanje na trampolinu atraktivno, varno in zabavno. Hkrati pa se lahko vsega tega naučijo tudi sami v sklopu programov Woop! akademije v Woop! trampolin parku. Prav tako pa bo lahko vsak, ki si bo tega želel, tudi sam preskočil Ljubljanico čez odbit trampolinski most Akrobat. In to popolnoma brezplačno!” ga je dopolnil Domen Rozman.

Woop! Oglejte si promocijski video.

Mega trampolin in trampolinski most Akrobat stojita v bližini Šuštarskega mosta, fan cono ob Ljubljanici in trampolinski park na Novem trgu pa lahko obiščete v petek med 16. do 20. uro, v soboto pa med 10. in 20. uro. V soboto dopoldan bo nad Ljubljanico tekma Gimnastične zveze Slovenije, po 18. uri pa bodo Supernovo zavzeli akrobati. Vrhunec dogajanja bosta večerni šov skupine Dunking Devils in finale tekme svetovnih mojstrov akrobacij, s teatrom luči in didžejem. Dogajanja na trampolinih bo veliko tudi izven uradnih treningov, tekem in šovov. Več o dogajanju lahko preberete na spletni strani: https://www.dunking-devils.com/sl/odbito-na-ljubljanici/ (sporočajo iz skupine Dunking Devils in podjetja Extrem in vas vabijo na nepozabno doživetje v soboto, 21. avgusta)