Tim Treven in Nives Dragan obožujeta zumbo Playboyeve zajčice Viktorije

"Že četrto leto zapored je kolektiv Urška Active Team organiziral mednarodne poletne priprave, ki se jih je udeležilo 81 parov iz Kanade, Rusije, Romunije, Češke, Slovaške, Bosne in Hercegovine, Nemčije, Slovenije in nekaterih sosednjih držav. Priprave so bile organizirane pod vodstvom Zorana Plohla, Nataše Ambrož, Tatjane Lahvinovič Galčun, Blaža Pocajta, Klemna Kuralta, Martine Plohl in Kristijana Burazerja. Bili so tudi gostujoči trenerji: Ton Greten, ki je naredil show za drugouvrščena Charelsa in Eleno na svetovnem prvenstvu v show plesih, Horst Beer, svetovni prvak v latinu in glavni trener nemške reprezentance, Aleksej Galčun in Tatjana Demina, ki sta svetovna prvaka in finalista Blackpoola, Petr Horacek, ki je eden glavnih trenerjev na Češkem, Silvia Pitton in Paolo Bosco svetovna, evropska in blackpulska prvaka.

Urška Active Team je gostil 81 parov.
Letos pa smo gostili tudi ruskega učitelja Vlada Federova, ki nas je vsak dan učil jogo in je svetovni rekorder v potapljanju na dah brez balona na 100 m, v Rusiji pa ima tudi svojo oddajo. Zjutraj nas je najprej ogrela najbolj priznana  sexy zumba učiteljica Viktorija Manzinni, sledile so tehnične ure za standard in latin, kasneje pa smo imeli individualne ure. Vsak večer so bile lekcije z različnimi temami za prihajajočo sezono in pripravo na German open.
Zoran Plohl v akciji.
Po lekcijah pa je sledilo preplesovanje standarda in latina na temo German open, Blackpool, Black&white, Explosion, Balkan music in Ruski večer. Priprave so bile naporne, saj so trajale od 9.00 do 22.00. Za naju so zelo pomembne, saj so priprava na sezono, ki prihaja. Vsakič je nekaj posebnega za plesalca, saj vedno odneseš nove stvari, ki ti pomagajo in spremenijo tvoj ples. So res odlična fizična priprava, ker vsebujejo tehnične treninge, preplesovanje, raztezovanje, jogo, zumbo in lekcije, ki so namenjene plesu bolj na splošno.
Viktorija Manzinni vedno navduši.
Ker pa preživiš cel dan v paru, si utrujen in dobivaš polno informacij zato so tudi dobra psihična priprava. Vsak par je na začetku dobil urnik z individualnimi urami in jogo. Super se nama zdi začetek priprav z zumbo, ki jo res vsi obožujemo in na koncu dneva lekcije, ki jih vsak trener naredi na svoj način in pritegenjo pozornost." (je za naš portal komentiral tradicionalne Urškine plesne priprave plesni par Tim Treven in Nives Dragan, ki bo osvojeno znanje pokazal na prvih tekmah v septembru na slovenskem raiting turnirju in odprtem prvenstvu Beograda; foto: Marko Mesec www.fotomesec.com)
Tudi joga godi športnim plesalcem. (foto: Marko Mesec)
View Gallery 5 Photos