Tea Bajc. Spoznajte inovativen program, namenjen plesalcem za krepitev telesa, izboljšanje plesne kondicije in tehnike!

Tea Bajc se poleg rednih baletnih klasov poslužuje tudi baletne tehnike, ki vam jo bo predstavila na poletnem seminarju (foto: Vid Jenko)

Dragi plesalci Slovenije! Vabim vas na poletni seminar Progressing Ballet Technique (PBT)/Progressing Contemporary Technique (PCT), ki bo potekal od 25. 8. do 27. 8. v Plesnem Epicentru v Ljubljani.

Plesalci, vabljeni na poletni plesni seminar, ki ga bo vodila balerina Tea Bajc.

Spoznajte inovativen program, namenjen plesalcem za krepitev telesa, izboljšanje plesne kondicije in tehnike. Pomaga povečati mišični spomin, izboljšati fleksibilnost, koordinacijo ter je odličen pri rehabilitaciji in preprečevanju poškodb.

(foto: Vid Jenko)


Počaščena sem, da sem od leta 2019 postala uradno certificirana vaditeljica PBT treninga in dokončala najvišjo možno stopnjo izobrazbe. Od leta 2022 pa sem svoje znanje nadgradila še s PCT tehniko (Progressing Contemporary Technique), ki jo redno vključujem v treninge. Rada bi svoje znanje delila naprej še tistim v Sloveniji, ki o PBT/PCT tehniki še niso slišali oziroma imajo željo pristopiti k načinu treninga, ki ga v tujini že zelo dobro poznajo.

Tea Bajc v Aperture koreografa Edwarda Cluga (foto: Tiberiu Marta)

V vsej Sloveniji smo namreč le trije, ki imamo dokončano najvišjo stopnjo izobrazbe PBT tehnike, in za zdaj sem še edina z uradno opravljenim tudi PCT certifikatom.
Zato dragi bralci, ne zamudite te priložnosti in pripravite svoje telo na uspešno novo plesno sezono 2023/2024. Se vidimo konec avgusta! (sporoča in vabi balerina Tea Bajc, članica mariborskega baleta, da spoznate program, namenjen krepitvi telesa, izboljšanju plesne kondicije in tehnike. Prijave na: pbt.teabajc@gmail.com)