Glasuj in si pripleši krilo za na plažo Kamena duga!

Poletje je tukaj in prav tako novo glasovanje, ki prinaša krilo za na plažo Kamena duga petim srečnim izžrebanim!

Novo glasovanje je nastalo v sodelovanju s podjetjem Kamena duga iz Zagreba, ki bo petim srečnim izžrebanim podarilo krilo za na plažo. Njihovo ponudbo, ki obsega od nakita do oblačil in modnih dodatkov, si lahko ogledate na spletni strani: https://kameninakit.com/

Pet mini kril Kamena duga za pet izžrebanih je že pripravljenih.

Seveda pa je treba vložiti malo truda in klikati do ponedeljka, 17. 7., in to večkrat na dan. Glasovanje smo poimenovali Glasuj za najbolj poletnega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko, plesni predlogi pa so: Alja Shaar & Ines Kočar, Maša Colja, Ana Petrič, Mateja Terčon Knap, Rosana Hribar, Oskar Preložnik & Mylana Poluliakhova, Tit Čatovič, Tian Ćehić & Lara Šlibar, Kenta Yamamoto, Lina Golihleb in Tilen Grašič.

Zmagovalec/zmagovalka prejme zlato rumeno krilo, ogrlico, uhane in zapestnico; drugouvrščeni/drugouvrščena oranžno krilo, ogrlico in zapestnico; tretjeuvrščeni/tretjeuvrščena pa modro krilo in ogrlico Kamena duga!

Poglejmo, kako pa se je razpletlo minulo glasovanje. Za najbolj divjo plesno ustvarjalko ste izglasovali Ksenijo Visket, koreografinjo, plesalko in pedagoginjo, ki v Hiši Zahir kuha in skuha vedno odlične predstave; tokrat so bile to Pripovedovalke: Zgodbe iz hiše v Lutkovnem gledališču Maribor. Drugo mesto je zasedla Naja Kapun, ki je opozorila nase na tekmovanju TUTU in prejela nagrade ter priznanja in posebno nagrado člana žirije Gustava Beserre Quantasa, in sicer udeležbo na intenzivnem baletnem seminarju poleti v Brnu. Tretja pa je Danaja Šifrer, dvanajstletna Mariborčanka, ki si je na tekmovanju TUTU priplesala osem priznanj in medalj, med njimi tudi nagrado strokovne žirije – najobetavnejši tekmovalec. Vse tri prejmejo izdelke Divji cvet. Prav tako pa prejme trdo milo Divji cvet pet srečnih izžrebanih: Jana Schnabl, Marija Kerec, Drago Bubnjar, Marija Košir in Svetlana Grilc.

Prvo mesto si je priplesala Ksenija Visket (foto: Sandi Horvat), drugo je zasedla Naja Kapun in tretje Danaja Šifrer (foto: Tomaž Galič).

Čestitke srečnim izžrebankam in vsem na stopničkah. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite, #paradaplesa in @kamena_duga. ‘Sharing is caring’, pravijo!

Glasuj in si pridobi nagrado