Pogoji sodelovanja v nagradni igri

 1. Zavod Media ples se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljeni v skladu z izjavo o varovanju podatkov.
  Zavod Media ples zbira osebne podatke izključno preko prostovoljnih posredovanj tovrstnih podatkov na različne načine, kot je na primer (spletna) nagradna igra, Zavod Media ples bo zbrane podatke uporabil za dobavo želenih storitev (na primer obveščanje o žrebanju) ali za posredovanje informacij o izdelkih in storitvah, ki ste jih zahtevali. To lahko vključuje pošiljanje elektronskih sporočil. V primeru promocijskih ponudb lahko to vključuje obveščanje o ponudbah ali o administrativnih zadevah.
 2. Obveščanje o ponudbah, storitvah in izdelkih
  Če ste označili, da želite prejemati tovrstna obvestila, vas lahko Zavod Media ples preko e-maila obvešča o storitvah ali ponudbah, ki so neposredno vezane na Zavod Media ples/Parada plesa ali njene izdelke in storitve. Če teh obvestil ne želite več prejemati, nam lahko to sporočite preko elektronskega naslova barbra.drnac@guest.arnes.si
 3. Piškotki in nadzorovanje
  Zavod Media ples lahko s pomočjo piškotkov zbira informacije o vaši uporabi spletne strani. Piškotki so delčki podatkov, ki jih spletni brskalnik shrani na vaš trdi disk. Ob ponovnem obisku spletne strani bo naš računalnik prepoznal piškotek in bo tako prejel informacije o vašem zadnjem obisku. Večina spletnih brskalnikov piškotke sprejema samodejno. Običajno je mogoče spremeniti nastavitve brskalnika in ustaviti samodejno shranjevanje piškotkov. Če ne želite sprejemati piškotkov, lahko še vedno uporabljate večino storitev na spletni strani. Za ocenjevanje popularnosti posameznih delov spletne strani in za izboljšanje navigacije lahko Zavod Media ples izvaja nadzor uporabe, a te informacije ne bodo shranjene skupaj z vašimi osebnimi podatki.
  V uporabniškem delu spletne strani piškotki shranijo vašo uporabniško številko in oznako seje, zato da računalnik prepoznava vaš brskalnik (in posledično vas) skozi celoten uporabniški del spletne strani. Tovrstni piškotki so začasne narave in se bodo po izhodu s strani samodejno izbrisali. Ti piškotki vam omogočajo hitro in nemoteno pomikanje z ene strani na drugo in uporabo vseh funkcij, ki so na voljo. Prosimo, upoštevajte, da če ne boste sprejeli teh piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati posameznih delov strani, ki so odvisni od sprejema piškotkov.
 4. Zaščita in razkritja
  Zavod Media ples uporablja varnostne ukrepe, ki zagotavljajo, da so vaši osebni podatki na varnem. Za preprečitev dostopa nepooblaščenih oseb do zaščitenih podatkov uporabljamo požarni zid in po potrebi tudi kodiranje podatkov.
  Zaradi podrejanja veljavnim zakonom in zakonitim vladnim zahtevam si pridržujemo pravico, da za pravilno delovanje sistemov, za zaščito strank ali nas samih razkrijemo posameznikove identifikacijske podatke. V primeru pritožb glede vaše uporabe spletne strani ali naših storitev si Paradaplesa pridržuje pravico, da razkrije posamezne identifikacijske podatke tudi tretjim osebam.
 5. Trajanje
  Zavod Media ples bo osebne podatke hranil le, dokler bo to potrebno za zagotavljanje storitev ali izdelkov, ki ste jih zahtevali, ali dodatno zakonsko predpisano dobo.
 6. Dopolnila
  Zavod Media ples si pridržuje pravico, da občasno dopolni izjavo o varovanju osebnih podatkov. O spremembah, ki zadevajo uporabo vaših osebnih podatkov, boste vedno obveščeni.
 7. Skladnost z GDPR
  V skladu z novim zakonom o varovanju podatkov GDPR vam želimo sporočiti, da bomo kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali pri sodelovanju v nagradnih igrah, shranjevali tudi v prihodnje. To so lahko vaši ime, priimek, spol, e-poštni naslov, poštni naslov in kraj. Po šestih mesecih od vašega sodelovanja bodo podatki avtomatsko izbrisani.

  Vaše podatke upravlja:
  Zavod Media ples
  Frankopanska 26
  1000 Ljubljana