Tea Bajc se vrača v Slovenijo. Vabljeni na njen baletni seminar.

Tea Bajc kot štipendistka Zavarovalnice Triglav v akciji Mladi upi (foto: Mateja J. Potočnik)

Vabljeni na poletni baletni seminar, ki bo potekal od 1. do 8. julija 2017 v prostorih plesnega kluba Sot, Cesta na Poljane 46 Ljubljana – Šentvid. Znanje in izkušnje, ki sem jih in jih še pridobivam na Baletni akademiji Teatra v Milanski Scali in Baletni akademiji Dunajske državne opere, želim predati baletnim plesalcem od 6. do 14. leta starosti.

Vabilo na baletni seminar, ki ga organizira in vodi …
Seminar sem razdelila na dve skupini. Prva skupina so baletne plesalke in plesalci, stari od 6 do 10 let, ki bodo imeli popoldanski trening od 13.30 do 15.15 in bo vseboval klasični balet in drog na tleh. Druga skupina so baletne plesalke in plesalci, stari od 11 do 14 let, ki bodo imeli dopoldanski trening od 9.30 do 13.10 in bo vseboval klasični balet, špice in variacije.
… Tea Bajc.
Vem, da vas zanima tudi cena, ki znaša za mlajšo skupino 130 evrov, za starejšo pa 200. Prijave sprejemam na e-mail: baletniseminartb@gmail.com do 10.6.2017. Število prijavljenih je omejeno, zato pohitite. (vas vabi na svoj prvi baletni seminar mlada baletna plesalka Tea Bajc, študentka Baletne akademije Dunajske državne opere)