Tasja Šarler. V domačem bazenu bo skrbela za kondicijo!

Tasja je tudi poleti v akciji. (Foto: Darja Štravs Tisu)

Letos sva si s fantom omislila bazen, tako da bom lahko tudi doma skrbela za kondicijo. Za nekaj dni bova šla v Podčetrtek – v Olimje, kjer se bom predvsem sprehajala. Kasneje bom nekaj časa preživela na otoku Krk, kjer si bom privoščila pravi morski oddih.

Tasja s fantom

Sicer pa poleti delam predvsem raztezne vaje, s katerimi ohranjam prožnost telesa, za nabiranje in ohranjanje kondicije pa skrbim s kolebnico. Letošnji dopust ne bo prav dolg, saj me že avgusta čaka gostovanje v Madridu, kamor se odpravljam z baletnim ansamblom. Z vajami začnemo že 18. julija in aktivna bom morala biti tudi pred tem, da začetek ne bo preveč težak.

(foto: Darja Štravs Tisu)

Priznati moram, da se tudi čas karantene, v kateri smo bili zaradi koronavirusa, pozna. Veliko smo morali delati sami doma, kar ni preprosto. Vsaka vrnitev je težka, a kljub temu vsi že komaj čakamo novo sezono. (razmišlja o poletnih počitnicah in skrbi za kondicijo baletna plesalka SNG Opera in balet Ljubljana Tasja Šarler, ki poletno delo sprejema kot del službe, ki jo je izbrala in jo ima rada)