Tadeja Pavlič. Vesela in hvaležna sem, da sem znova del ekipe Zvezde plešejo.

Tadeja Pavlič na pripravah za novo sezono oddaje Zvezde plešejo (foto: Miran Majcen)

Tudi manjkajočo sezono sem bila zelo aktivna na plesnem področju, a moram priznati, da se zelo veselim priti nazaj na parket oddaje Zvezde plešejo. Že na ‘boot campu’ smo se imeli odlično kot ekipa in komaj čakam, da začnemo ustvarjati tudi z našimi zvezdami. Najbolj se veselim celotnega kreativnega procesa in ustvarjanja novih plesnih koreografij, predstavitev plesov zvezdam, poučevanja in seveda končnih nastopov vsako nedeljo. Ta oddaja je res nekaj posebnega za nas sodelujoče, pa tudi za gledalce pred zasloni. Res je lepo, ko si lahko vsako nedeljo nek delček zabave in veselja za gledalce, hkrati pa uživaš tudi sam ob plesu z zvezdo in celotno ekipo. Res sem vesela in hvaležna, da sem znova del tega. (sporoča zmagovalka prve sezone oddaje Zvezde plešejo Tadeja Pavlič, ki je manjkala v prejšnji sezoni, saj je poskušala srečo na ameriškem plesnem parketu s soplesalcem in fantom Maticem Rodico.

Letošnja ekipa šteje samo deset plesalcev (foto: Miran Majcen)

Sicer pa poleg Tadeje ekipa četrte sezone šteje še devet plesalcev Miha Perat, Arnej Ivkovič, Nejko Peter Levak, Martina Plohl, Valerija Musina, Nika Bagon, Nina Gerič, Miha Vodičar in Tomaž Šter. Četrta sezona Zvezde plešejo štarta na pomlad, točen datum pa še ni znan. In verjetno bomo dobili tudi kakšen nov zaljubljen par…

Peter Majzelj in Maja Geršak sta bila dolga leta par tako na plesnem kot privatnem parketu.

Kot je recimo noseča Maja Geršak, ki je zapustila dolgoletnega fanta Petra Majzlja zaradi vipovske soplesalske zvezde Gašperja Riflja. O zvezdah, ki so se zaljubile na parketu pišem v prihodnjih dneh.)