Tadej Premk. Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih prvič v Zasavju!

Tadej Premk vas vabi v Litijo.

Naše društvo prvič organizira tovrstno tekmovanje. Veseli smo, da smo s strani Plesne zveze pridobili zaupanje za organizacijo. Po naših informacijah v Zasavju že lep čas ni bilo tekme, zato upamo, da bo tekmovanje postalo tradicionalno in se bo slovenska plesna karavana v prihodnjih letih še kdaj ustavila v Litiji. Na pokalnem turnirju skupaj z ekipo v soboto in nedeljo pričakujemo okrog 650 plesalcev z vse Slovenije v vseh MTP-disciplinah in starostnih kategorijah.

Množica plesalcev se bo zbrala na prvem pokalnem turnirju v modernih tekmovalnh plesih.
Plesni pokalni turnirji so turnirji, na katerih plesalci zbirajo točke, s katerimi se potem uvrstijo na državno prvenstvo. Prvi in drugi pokalni turnir sta  v tem letu razpisana za vse kategorije v modernih tekmovalnih plesih. Letošnja novost je, da se je urnik tekmovanj prestavil prihodnje koledarsko leto, kar pomeni, da je prvi pokalni turnir letos prvič na sporedu v mesecu januarju. V minulih letih so bili prvi pokalni turnirji na sporedu v mesecu novembru. Pokalni turnirji so kar pomembni za plesalce, saj s tem nabirajo izkušnje in točke, kot pa sem že omenil, se plesalci pokalnih turnirjev morajo udeleževati, saj s tem nabirajo točke.
Brat in sestra Katjuša in Tadej Premk bosta dva dni v organzacijsko plesnem elementu.
Sam si od tekme obetam pridobiti znanje in izkušnje na področju organizacije dogodkov v takem obsegu, posledično pa navdušiti ljudi, da bodo še bolj verjeli v plesno energijo. S plesom v našem društvu že nekaj časa navdušujemo okolico in upam, da bomo našo plesno zgodbo peljali naprej še boljši. Zahvaljujemo se za odziv vseh v Litiji in njeni okolici, tako podjetjem kot tudi prostovoljcem, ki so ali bodo kakorkoli pomagali pri organizaciji tekmovanja. (je za naš portal komentiral organizacijo pokalnega turnirja v modernih tekmovalnih plesih plesalec, koreograf in pedagog Tadej Premk. Tekmovanje, ki ga organizira plesni klub NLP Litija, bo potekalo v Športni dvorani v Litiji v soboto, 27. januarja, med 8.30 in 22.30 in nedeljo, 28. januarja 2018, med 8.30 in 20.30. Pridite navijat za plesalce!)