Danes v Paradi plesa. Artur Steffe in Leja Messec ter Janja Lesar!

Leja Messec, Artur Steffe in Janja Lesar bodo gostje Parade plesa. (Foto: Lea Slapar)

V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, spoznajte Koprčana Arturja Steffeta in Celjanko Lejo Messec, ki delujeta v skupini, ki obožuje čevlje. Artur in Leja seveda plešeta tudi vsak v svoji skupini, poučujeta in se predajata plesu. Artur v Kopru v plesnem klubu in šoli Elite, Leja pa pri Libero Dance. In kdo je prinesel ljubi predmet z imenom Gustmila? In kdo dva poslikana kamenčka? Izveste v pogovoru z ustvarjalcema.

Leja Messec in Artur Steffe
"Vitamče v Paradi tanca," pa bi lahko zaklicala plesalki Janji Lesar, ki sem jo končno uspela ujeti in posaditi pred našo kamero. Slovenska plesna zvezda namreč že dolga leta pleše, koreografira in poučuje na Poljskem. S svojim soplesalcem tako na parketu kot v zasebnem življenju, Krisztofom Hulbojem, sta Varšavo izbrala za mesto, kjer se že devet let dobro počutita.
Jnja Lesar in s Krisom in psičko Milo na treningu v varšavskem plesnem klubu Egurrola.
Oba sta bila plesalca v poljski različici šova Zvezde plešejo, Janja je že nekaj časa tudi del produkcijske ekipe tega šova.
Na Poljskem živeča Janja Lesar.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v dveh ponovitvah; v sredo ob 10.30 in prihodnjo soboto ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Lea Slapar)
View Gallery 5 Photos