Spektakel Dunking Devils LIVE. V Halo Tivoli prihaja slovenski Cirque du Soleil!

Dunking Devils obljubljajo …

Znani slovenski akrobati Dunking Devils, ki nas vedno znova puščajo odprtih ust, letos praznujejo deset let od svoje ustanovitve. Obletnico bodo praznovali na veliko: na adrenalinskem spektaklu Dunking Devils LIVE, ki bo 17. in 18. maja potekal v Hali Tivoli.

… nepozaben šov …

Pred desetimi leti so nastopali za žetone LPP in hiperštručke, njihove mame pa so doma šivale trampoline, ko so se strgali. Trenirali so v mrzlih dvoranah, za najem katerih so zapravili vso svojo štipendijo. Danes so Dunking Devils svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju, nosilci dveh Guinnessovih rekordov, za sabo pa imajo že več kot 1800 nastopov v 47 državah sveta.

… poleg njih bodo nastopili še …

“V zadnjih deseti letih smo imeli možnost nastopiti za več kot dva milijona ljudi, najbolj nepozabni pa so bili nastopi za akrobatske cirkuse, kot so švicarski Salto Natale ter nemška Feuerwerk der Turnkunst in Urbanatix. Ker pri nas tako velikega akrobatskega cirkusa še nismo ustvarili, smo se odločili, da za svoj 10. rojstni dan podarimo Slovenkam in Slovencem en tak nepozaben šov,” razloži Marko Knafelc, eden od ustanovnih članov skupine Dunking Devils.

… Artifex …
… Duo Kamikazete …

Vse, kar so se naučili v teh desetih letih na svojih nastopih v tujini, bodo letos maja združili v 90-minutni adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki bo gledalcem zagotovo vzel dih.

… Flipping Art …

“Pokazali bomo veliko več kot zabijanje košev. Obiskovalci bodo doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci, vse skupaj bo več kot 30 nastopajočih. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil,” napoveduje Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

… LED Motion …
… Tjaša Dobravec …

Dunking Devils LIVE bo največji slovenski akrobatski cirkus; poleg Dunking Devils, ki so se do finala Slovenija ima talent prebili leta 2010, bo spektakel Dunking Devils LIVE združil še druge slovenske talente: večkratne svetovne prvake v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magične LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lansko zmagovalko oddaje Slovenija ima talent Tjašo Dobravec.    

… Da Move …
… Travelers Duo …

"Pridejo pa tudi naši prijatelji iz tujine, s katerimi smo v preteklosti že velikokrat nastopili. Da Move Crew so najboljši evropski freestylerji in pravi čarovniki z žogo, Travelers Duo pa bosta gledalce očarala z romantičnim plesom na trakovih," je še povedal Marko.

Adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE bo potekal letos 17. in 18. maja v Hali Tivoli v Ljubljani. Odprti so trije termini: petek, 17. 5., ob 19.00 ter sobota, 18. 5., ob 16.00 in 19.30. Trenutno so še na voljo cenejše “early bird” vstopnice, ki pa jih hitro zmanjkuje. Z nakupom vsake vstopnice pa vam podarjajo še 30 minut skakanja v ljubljanskem Woop! Trampolin parku, kjer lahko tudi sami izkusite, kako je skakati kot Dunking Devils. Vstopnice so na voljo na www.mojekarte.si, na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Petrola, OMV-ja, v 3Dva trafikah, v poslovalnicah Kompasa, v Kioskih ter na recepciji WOOP! Trampolin parka. (so v sporočilu za javnost zapisali Dunking Devils)

View Gallery 10 Photos