Sašo Simič. Za našo rekreativno tekmo plesalcev potrebujete le dobro voljo!

Vabljeni na tekmo v Dobrovo.

Bliža se naše tradicionalno tekmovanje rekreativnih plesalcev v latinskoameriških in standardnih plesih, s katerim smo začeli pred devetimi leti, in sicer z željo ponuditi tudi rekreativnim plesalcem možnost začutiti vzdušje plesnega tekmovanja.

Že po prvem tekmovanju pa smo z našimi plesalci občudovali fotografije s tekmovanja, tudi kakšne posnetke, in načrtovali naslednje. Vsi udeleženci tekmovanja dobijo diplome, prvi trije v vsaki starostni kategoriji tudi medalje.  Od prvega leta do lani se je število plesalcev povečalo za okoli štirikrat.
Želimo si še več plesalcev vseh starosti, ki bi se predvsem prepustili glasbi in vzdušju v dvorani, ter veliko gledalcev. Zato vas vabimo, da se nam pridružite. Ne potrebujete posebnega znanja, dovolj bo dobra volja in kakšen osnovni korak. Za večje skupine lahko dodamo kategorijo ali spremenimo plese. Tekmovanje bo v soboto, 28. januarja 2017, v športni dvorani Dobrova, le okoli dva kilometra od ljubljanske obvoznice (ob 15.30 je vstop za plesalce in 16.00 za gledalce).
Sašo Simič organizira tekmovanje rekreativcev že devetič.
Za informacije in prijave pokličite na telefonsko številko: 041524788. Napolnimo dvorano v Dobrovi in naredimo spet odlično vzdušje! (sporoča vsem ljubiteljskim plesalcem in plesalkam Sašo Simič, organizator tradicionalnega tekmovanja za rekreativce in predsednik kluba Prestige, in jih vabi, naj pridejo v Dobrovo pri Ljubljani.)

View Gallery 4 Photos