Regina priznava. Kazina in Željko Božič sta odlična!

Na odru Eme. (Foto: Jani Ugrin)

Ker gre za plesne ritme v moji skladbi, sva z možem takoj razmišljala tudi o plesni podpori na odru. Evrovizija je festival, kjer je treba na odru nekaj pokazati. Želje na sami Emi so bile sprva povezane predvsem s projekcijo na začetku skladbe in plesno koreografijo na zadnjem refrenu, a ker možnosti projekcije nismo mogli uresničiti, smo se potem še bolj osredotočili na ples. Ni naključje, da smo se odločili za Kazino in Željka (Božiča; op. u.). Nenazadnje smo že sodelovali z njim na slovenski popevki in njegovo delo oz delo Kazine mi je bilo vedno všeč. Potrudijo se 100-odstotno in vedno upoštevajo želje. Skratka krasno sodelovanje.

Regina na Emi …
Biti del plesne ekipe je odličen občutek, je pa res, da si nisem upala privoščiti kaj več, ker sem se osredotočala na vokal. Koreografija je bila tako dobro narejena, da sem med plesalci delovala in se počutila odlično, tudi če sem izvedla par gibov. Željko je vedel, da nisem vajena tega in da smo imeli tudi premalo časa. Zato je svoje delo opravil več kot odlično in sem bila zelo zadovoljna. Željko je krasen in vedno poln pozitivne energije.
… s plesalci Kazine. (Foto: Jani Ugrin)
Zmaga je seveda sladka, a jaz še predobro vem, kaj zares pomeni ta odgovornost. Nastopiti na Emi je najslajši del, potem pa pridejo skrbi in resnično garanje. Seveda bi se zmage veselila, a odkrito povedano, mi je tudi malo odleglo, da sem se po včerajšnjem (sobotnem; op. u.) nastopu spet lahko sprostila, se najedla prepovedane hrane in "nažurala" do jutra, ne da bi me pekla vest, ker moram čuvati glas. Predstavljati Slovenijo na Evroviziji ni mačji kašelj, zato za ManuEllo (Manuello Brečko; op. u.) držim pesti in ji prav nič ne zavidam. Želim ji veliko sreče. (je Regina za naš portal komentirala angažma koreografa Željka Božiča in kazinskih plesalcev ob spremljavi svojega pevskega nastopa)