Razlike velike. In sta solzna rekla bobu bob. Tjaša Novak&Bojan Lazareski nič več par

Po petih letih sta se Tjaša in Bojan razšla. (Foto: Marko Mesec)

Po petih letih sodelovanja sva z Bojanom (Lazareskim, op. u.) v soboto, 10. 10., prekinila svojo skupno plesno pot. Skupaj sva odplesala preko 100 tekmovanj pod srbsko zastavo, ki sva jo kot srbska prvaka pet let zapored reprezentirala na svetovnih in evropskih prvenstvih in pokalih. Od tega sva enkrat za las zgrešila četrtfinale evropskega prvenstva in zasedla 26. mesto, bila sva polfinalista svetovnega pokala in letos v Italiji sva postala viceprvaka južne Evrope. Junija meseca sva se razšla kot par in začela ugotavljati, kako zelo sva si različna in kako drugačne poglede in želje imava, kar se tiče plesa in življenja nasploh. Razkol dveh federacij ni pretirano pripomogel k najinemu obstoju. Jaz še vedno mislim, da se razlike privlačijo in da je drugačnost dobrodošla, ampak je je bilo pri nama zgleda preveč, tako da sva s solznimi očmi rekla bobu bob in se poslovila kot prijatelja.

Tjaša Novak je zaenkrat solistka, a se bo še vedno ukvarjala s kreiranjem plesnih oblek. (Foto: Marko Mesec)
Z Bojanom sva skupaj odrasla in mi ni lahko, ampak sem mu hvaležna, da je bil moj življenjski sopotnik, in mu želim vse, kar lahko življenje ponudi, in sem prepričana, da tudi on meni. Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila slovenskim navijačem, ki so tako lepo navijali za naju na najinem zadnjem tekmovanju v Beogradu 27. 9. 2015, pričarali so magično atmosfero, in čeprav sva bila z Bojanom zelo na trnih, so nama pomagali, da sva se še zadnjič zlila v eno in iz srca odplesala tisti finale, ki mi bo ostal v spominu za vedno!
Bojan zdaj išče plesalko v WDSF federaciji, medtem ko se jaz ne želim omejevati s tem, se celo bolj nagibam h WDC federaciji, za katero mislim da je bolj prijazna do žensk in pomembnostjo ženske energije v paru.
Zahvalila bi se svojim staršem, ki so me nesebično podpirali in trgali sebi od ust za najin ples. Zahvala gre tudi Vesni Rutar, Tini Jarc Šifrar, učitelju baleta Andrewu Stevensu, Barbari Nagode Ambrož, Andreju Škufci in Melindi in vsem plesalcem, ki so naju podpirali in z nama garali na parketu, komaj čakam, da se vrnem med vas!
Trenutno sem v situaciji, da ne vem, kam me bo ples odpeljal, ker imam srce v Nemčiji, upam, da ne predaleč!) (je za naš portal razložila plesalka Tjaša Novak, ki se je po petih letih razšla s plesalcem Bojanom Lazareskim. V Nemčiji jo čaka srčni izbranec  Dzejlan Hukić, ki pa ni plesalec, ampak študent. Kaj več informacij pa v tem trenutku Tjaša ni bila pripravljena razkriti.)