Pritisni gumb! Čas je za akcijo! Dunking Devils šokirali Mariborčane

Ob pogledu na skrivnosten ogromen gumb, ob katerem  je stal napis “Pritisni gumb za akcijo”, so se obiskovalci mariborskega nakupovalnega središča Europark najprej sramežljivo nasmihali. Ko se je končno  nekdo opogumil, so mimoidoči doživeli šok. Čistilci in ‘naključni obiskovalci’ so se v trenutku prelevili v profesionalne akrobate ter okoli njih začeli delati salte, zabijati na koš in izvajati nore trike, na prizorišče so pridrveli tudi svetovno znani akrobati Dunking Devils.

Akrobati Dunking Devils so po vsem svetu znani po svojih norčijah in nenavadnih projektih, tokrat pa so s svojim šovom presenetili naključne obiskovalce Europarka. Na hodnikih mariborskega nakupovalnega središča so jih spremljali še italijanski ‘freestyle’ košarkarji Da Move ter Flipping Art, mlada akrobata, ki sta letos navdušila v finalu hrvaškega Supertalenta. Obiskovalci so tako nepričakovano postali del najboljše akrobatske predstave v Sloveniji.

Dunking Devils so znani tudi po svojih viralnih videih, ki jih je videlo že več kot 100 milijonov ljudi po vsem svetu. Ne dvomimo, da bo tudi video posnetek tokratne akrobatske akcije v Mariboru požel veliko zanimanja svetovnega občinstva!
"Ni lepšega kot iskren izraz presenečenja in navdušenja na obrazu ljudi! Ideja za projekt se nam je porodila že pred okoli dvema letoma. Veseli smo, da Europark podobno kot mi razmišlja izven okvirjov in da je podprl Čas za akcijo. Načrtovanje projekta je bilo kar zahtevno, vendar smo s skupnimi močmi uspeli pričakati nepozabno akcijo," je o projektu povedal Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.
"V Europarku nenehno stremimo k temu, da svojim zvestim obiskovalcem ponudimo prijetno nakupovalno izkušnjo in še nekaj več. Zato smo se tokrat odločili za čisto posebno akrobatsko presenečenje svetovnega kova, ki smo ga pripravili z odlično skupino Dunking Devils. Iz običajnega nakupovalnega dne se je tako dogajanje v Europarku nenadoma prelevilo v pravi spektakel, poln dih jemajočih premetov, skokov in lebdečega zabijanja na koš. Predstava je bila res neverjetna in nepozabna, naši obiskovalci pa so bili naravnost navdušeni. Res izjemen dogodek!" je komentirala dogodek Petra Romih, vodja marketinga Europarka.
"Vesela in ponosna sem, da smo lahko v Europarku za svoje obiskovalce pripravili šov s svetovno znano akrobatsko skupino. Na spletu lahko sledimo njihovim zelo uspešnim nastopom s celega sveta, danes pa smo jih, skupaj z italijanskimi akrobati in Flipping Art, pozdravili še v Europarku. Njihovi neverjetni triki, natančnost in usklajenost so prevzeli vse zbrane, jih razveselili in pričarali spektakularno vzdušje," pravi Simona Mandl, center managerka Europarka.
"S prijateljico sva šli nakupovat in naju je seveda zanimalo, kaj ta gumb počne. Bili sva res presenečeni! Kar ni se nehalo dogajati! Iz vsake smeri je naenkrat nekdo pritekel in izvedel kakšno akrobacijo. Super se mi zdi, da so se odločili na tak način popestriti dan obiskovalcem Europarka," je bila nad akcijo navdušena Alenka, ena od obiskovalcev Europarka. (so o zabavnem dogodku sporočili za naš portal iz skupine Dunking Devils)

View Gallery 7 Photos