Pravica do popravka. Ana Trojnar. Claudia Sovre navaja zavajajoče podatke!

Bronasta balerina Marija Kotnik in Ana Trojnar (foto: osebni arhiv Ana Trojnar)

V članku, ki ste ga objavili danes (v ponedeljek, 25. 6., op. u.), avtorice Claudie Sovre, je obakrat, ko me omenja, navedla zavajajoče podatke:
1. Pri prvem je njen dopis ter moj odgovor objavljen nepopolno. Žal ne najdem originalnega odpisanega besedila, a večkrat je prosila za informacijo, če bo tekmovanje realizirano ali ne, kot razlog je navedla, da ima ogromno/preveč študijskih obveznosti, v smislu, da nima časa čakati na naš odgovor. Zato sem ji v odgovoru omenila, da se lahko tudi odjavi, seveda pa je k temu nikakor ne nagovarjam, saj si želimo, da prijava ostane, medtem ko čakamo na dodatne. Medtem smo mi (OO Tutu) podaljšali rok za prijave. Kot lahko vidiš, je navedla le del odgovora. Zato mislim, da je ta del članka nepotreben. Če bo že ostal, naj se dopolni z vsem besedilom, da bo naveden v celoti in ne zavajajoč, kot je zdaj, drugače prosim, da se ga izbriše iz članka.

Podelitev nagrad skupini Ane Trojnar (foto: osebni arhiv Ane Trojnar)

2. Na Gala koncertu je zaplesala skupina, ki je zmagala v kategoriji VIII. Vijolična, to so učenci 2. r baleta s plesom Bella Bellissima. Prilagam ocenjevalni list.

Rezultati vijolične skupine

http://www.tutubaletnotekmovanje.si/viii-vijolicna-rezultati-finala-tekmovanja/

Ne razumem, kakšno vrsto zadoščenja ima Claudia, da tako zavajajoče, neresnične podatke predstavlja edinemu portalu za plesno umetnost pri nas. (se je odzvala na pisanje Claudie Sovre o letošnjem dogajanju na baletnem tekmovanju Tutu Ana Trojnar, tajnica Društva baletnih umetnikov Slovenije ter članica 11-članskega Organizacijskega odbora Slovenskega baletnega tekmovanja Tutu 2018 in koreografinja nekaterih tekmovalnih točk na tekmovanju)