Ponosni predsednik sekcije za rokenrol in trener Boštjan Pavček. Rokenrolerja Jaka Južnič in Gaja Malovrh zmagala na svetovnem pokalu in v skupnem seštevku!

Na najvišji stopnički Gaja Malovrh in Jaka Južnič, spodaj njun trener Boštjan Pavček (foto: osebni arhiv Boštjana Pavčka)

Ta zmaga je bila izjemno pomembna za vse, saj sta Gaja in Jaka na ta način, na najboljši možen način zaključila sezono, z dvojno zmago – zmaga na finalu svetovnega pokala in zmaga v skupnem seštevku.

Veselje v rokenrol sekciji. Boštjan Pavček, Gaja Malovrh, Jaka Južnič in Irena Petan (foto: osebni arhiv Boštjana Pavčka)

Zmaga je rezultat celoletnega trdega dela, tako njunega kot trenerjev, in je najboljša možna nagrada. (sporoča veselo novico Boštjan Pavček, predsednik sekcije za rokenrol pri Plesni zvezi Slovenije in trener para Jaka Južnič in Gaja Malovrh, ki sta zmago dosegla na Madžarskem minuli vikend.

Gaja in Jaka plešeta skupaj sedem let. (Foto: arhiv PP)

Jaka pleše že 23 let, skupaj z Gajo pa plešeta sedem let, in prav toliko oziroma še kakšna tri leta več je z njima oziroma njunima prejšnjima plesnima partnerjema tudi Boštjan. Pri treningih pomaga kot trenerka še Irena Petan, sta pa člana plesnega kluba Plesno mesto. Čestita tudi naš portal.)