Pokalni turnir. Lukci so si priplesali eno prvo in dve drugi mesti

V soboto, 9., in v nedeljo, 10. aprila, je v organizaciji Plesnega kluba Lukec v Športni dvorani Ekonomske in trgovske šole v Brežicah potekal pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. V dveh dneh je nastopilo več kot 500 tekmovalcev iz 40 slovenskih plesnih klubov.

Med njimi je nastopilo tudi 11 članov PK Lukec. V soboto so nastopili mladinski hip-hop plesalci, ki so se odlično odrezali. Mala hip-hop skupina Madness (Ana Jurman, Maša Tekavčič, Maja Koretič Urbanč, Zoija Hana Kozole, Korina Vintar, Neja Tomše, Eva Krošelj) si je v kategoriji mladinskih malih skupin, kjer je tekmovalo 19 skupin, priplesala odlično 2. mesto.
V nedeljo so se predstavili še step plesalci ter članski hip-hop plesalci. Zmago si je med step solistkami v kategoriji otrok priplesala Sanja Urbanč, ki je prvič nastopila kot solistka. Med step članicami pa je 2. mesto osvojila Sara Jurkas Omerzo.
V članski hip hop kategoriji je med moškimi 4. mesto osvojil Mark Gerjevič, med ženskami pa je Deja Micić zaključila na 8. mestu. (so sporočili za naš portal iz PK Lukec. Čestitke plesalcem in trenerjema Mihi Pozniču ter Sebastijanu Vodlanu.)
View Gallery 5 Photos