Plesni kamp na otoku Brač z Antonom Bogovom in drugimi poznanimi plesalci

V zimski sivini nam misli bežijo k toplemu poletju. Na hrvaškem otoku Brač, poznanem po čistem morju in prelepih plažah, se pripravlja zanimiv plesni kamp, namenjen plesalcem baleta in sodobnega plesa. Umetniška direktorica WeMove Dance Academy Summer Campa, primabalerina in hrvaška nacionalna prvakinja Almira Osmanović, bo v braškem mestu Supetru gostila priznane plesne učitelje, kot so Regina Kaupuza (vodja mednarodnega baltiškega baletnega tekmovanja), Anton Bogov (solist in prvak mariborskega baleta) in Gustavo Oliveira (večkrat nagrajeni portugalski plesalec sodobnega plesa in prvak CPBC-ja).

Med plesnimi učitelji bo tudi prvak in solist mariborskega baleta Anton Bogov.

Učenci se bodo lahko priključili uram baleta ali sodobnega plesa, ki bodo prilagojene njihovim sposobnostim in predznanju. Na koncu dvotedenskega kampa bodo svoje novo pridobljeno znanje pokazali na nastopu pred občinstvom. Prijave so že odprte, do konca februarja pa so organizatorji pripravili tudi posebne, znižane cene.

Pridite na Brač, učite se od najboljših učiteljev, uživajte v prelepi naravi in spoznajte nove prijatelje z vseh koncev (plesnega) sveta! (vabijo organizatorji kampa WeMove Dance Academy Summer, da se jim pridružite na omenjenem hrvaškem otoku od 20. julija do 3. avgusta 2019)