Pina Eržen in Jan Hafner. Beograd Open je postal za naju stalnica.

Pina in Jan v Beogradu (foto: Jernej Rihar)

Po kratkih poletnih počitnicah sva letošnjo sezono uspešno začela z mednarodno tekmo Kranj open, kjer sva v standardnih plesih zasedla 2. mesto, v latinu pa sva bila četrta.

Minuli vikend sva poleg tekmovanja v svoji kategoriji prvič plesala tudi v kategoriji starejših mladincev. Med njimi sva se sicer počutila precej mlajša, vendar sva s plesom in uvrstitvijo zadovoljna. V svoji kategoriji sva osvojila dvakrat 7. mesto. Uživala sva v družbi dobrih plesalcev, predvsem pa sva se kar dobro naplesala, saj sta bili skupini številčni. Doseženi rezultati nama dajejo dodatni zagon, čeprav imava hkrati priokus, saj je 7. mesto tik pod mejo, ki ti omogoča nastop v finalu.
Beograd Open je postal za naju že mala stalnica. Letos sva bila tretjič skupaj na tej tekmi. Organizacija je bila solidna, plesalo je veliko parov tudi v mlajših kategorijah, tako da sta tudi moj brat in njegova soplesalka (Enej Eržen in Tara Por, op.a.), ki plešeta v kategoriji pionirjev, začutila, kaj pomenita konkurenca in gneča na plesišču. Vsi se že veselimo ponovne udeležbe drugo leto.
Ta mesec pa se bova pomerila na svetovnem prvenstvu v latinskoameriških plesih, ki bo 15. 10. v Moldaviji, 6. 11. pa naju čaka svetovno v desetih plesih v Varšavi. (sta za naš portal komentirala nehvaležno, a dobro uvrstitev na sedmo mesto tako v latinu kot v standardu na tekmi Beograd Open, ki se je odvijala minuli vikend, mladinska državna prvaka v kombinaciji in standardu Pina Eržen in Jan Hafner)

View Gallery 4 Photos