Od talentov do zvezd. Dunking Devils s pevci in plesalci posneli pesem Vroče

Oboževalci oddaje Slovenija ima talent so 23. julija prišli na svoj račun. Akrobati Dunking Devils (DD) so namreč v svoj dom WOOP! Trampolin park povabili tekmovalce minulih sezon te oddaje, da se podružijo in si skupaj premierno ogledajo videospot za nov poletnih hit Vroče, ki so ga pred kratkim posneli skupaj. Poleg izmenjave izkušenj, ki so jih pridobili, odkar so nastopili v šovu, ni manjkalo niti fotografij z oboževalci in deljenja avtogramov.

Tisti, ki oddajo Slovenija ima talent spremljate že od prve sezone, se gotovo spomnite dih jemajočega nastopa akrobatov Dunking Devils, ki je vrgel na rit občinstvo in žirijo. Nastop v oddaji je ‘letečim vragom’ služil kot odskočna deska za uresničenje sanjske kariere. V osmih letih, odkar so svoje akrobacije pokazali širši televizijski javnosti, so nastopili že več kot 1800-krat v kar 47 državah po vsem svetu ter si prislužili naslov Guinnessovih rekorderjev za najvišjo salto z zabijanjem.

Konec lanskega leta so se preselili v nov dom, WOOP! Trampolin park, ki jim s svojo profesionalno opremo nudi vrhunske pogoje za treninge akrobatskega zabijanja.Tako lahko svoje veščine še izboljšajo, njihova skupnost pa se vsako leto veča z novimi člani, ki se jim pridružijo v Dunking Devils Akademiji.

Dunking Devils pa niso edini, ki jim je oddaja Slovenija ima talent odprla vrata do njihove želene kariere. Nekaj najuspešnejših tekmovalcev doslej se je na začetku letošnjega poletja združilo in posnelo pesem Vroče. Spot so premierno predstavili svojim oboževalcem na tokratnem druženju v WOOP! Trampolin parku.

Nika Zorjan v elementu

Na dogodek so poleg akrobatov Dunking Devils prišli tudi F&B Acrobatics, BQL, Isaac Palma, Lina Kuduzović, Jernej Kozan, WildArt, Klara Jazbec, Luka Basi in Nika Zorjan. Vsi se strinjajo, da je bilo tekmovanje v šovu prava odločitev, in spodbujajo še neodkrite talente, da se prijavijo v letošnjo oddajo.

"Sodelovanje v oddaji Slovenija ima talent je gotovo pripomoglo k uspehom, ki jih danes dosegamo tako v Sloveniji kot tudi na mednarodni ravni. Kot mladim talentom nam je nudilo tisti začetni zagon, da se predstavimo širši javnosti ter seveda potencialnim naročnikom. Mi smo prvič nastopili leta 2010 v slovenski različici oddaje, pozneje pa smo tekmovali tudi na Britain’s Got Talent, v nemškem Das Supertalentu, letos se gremo pokazat še v dve drugi državi kam, naj za zdaj še ostane skrivnost. Tovrstne oddaje pomagajo pri povečanju prepoznavnosti v tujini in širjenju na nove trge," je pomen nastopa Dunking Devils v šovu Slovenija ima talent za kariero v prihodnje opisal Domen Rozman, idejni vodja DD.

Nika Zorjan in Lina Kuduzović
"Jaz sem svojo izkušnjo s Slovenija ima talent doživela še kot otrok. Videla sem oglas na TV in vprašala mami, ali se lahko prijavim. Ob zmagi smo bili vsi malo presenečeni. Zatem sem imela veliko nastopov, posnela sem tudi album. Ko sem se preselila v Švico, sem tudi tam nastopila na talentih, na tekmovanju za Evrovizijo ter v oddaji The Voice. Slovenija ima talent pa je bil čisti začetek moje kariere. Pomagal mi je, da odkrijem ta svet. Res mi je bilo lepo, še vedno mi je," je svojo izkušnjo iz omenjenega šova, v katerem je leta 2010 zmagala, opisala pevka Lina Kuduzović.

"Po talentih so se mi odprla marsikatera vrata. Začel sem veliko nastopati in tudi učiti ples, kar mi je v največje veselje, saj rad plešem in upam, da bom to lahko počel do konca svojega življenja. V letošnji sezoni me boste lahko videli tudi v dveh tujih oddajah talentov, vendar še ne smem razkriti, v katerih," je zaupal plesalec Jernej Kozan, ki je v talentih nastopil leta 2015.

(Foto: Miro Majcen)
"Najbolj mi je bilo všeč, da sem preko Slovenija ima talent spoznal veliko novih ljudi in videl, kaj se dogaja v ozadju snemanja takšne oddaje. Odprlo se mi je veliko novih priložnosti, ljudje so me začeli klicati za nastope. Vedno sem si želel, da bi lahko pel, ljudje bi me poslušali in bili nad tem navdušeni. Zdaj pa so se mi sanje uresničile," je povedal pevec Isaac Palma, ki smo ga lahko videli v šovu leta 2016. (so Dunking Devils zapisali v sporočilu za javnost)
 

View Gallery 8 Photos