Novoletna čestitka. V.I.P. Dance Company. S plesom osrečujte sebe in druge

V novem letu vam ekipa V.I.P. Dance Company želi veliko sreče, predvsem pa, da boste srečo tudi delili! Ples je odličen način, s katerim lahko osrečujemo sebe in druge! Kot idejni vodja plesne šole sem in bom srečo delil tako, da plesalcem omogočim udejstvovanje v plesu! Srečni so in bodo zato, ker tako izkoristijo in razvijajo svoj potencial, ustvarjajo in delajo na področju, ki jih zanima, se počutijo koristne in imajo finančno neodvisnost.

Moja ekipa ima jasno vizijo, ki je usklajena z mojo: Osrečevati druge! Naši plesalci in njihovi starši se nam zelo pogosto zahvalijo za ves trud, znanje, energijo, pozitivo, ustvarjalnost, zagnanost, telesu in duhu koristne življenjske navade, katere delimo z njimi. Povejo nam, da so zato veseli in srečni! In prav zato svoje veselje in ljubezen do plesa uspešno širimo naprej. Zelo sem vesel in ponosen, da mi je pri svojem 25. letu s pomočjo ekipe uspelo združiti 350 članov v klubu, omogočiti sedmim plesalcem delo, poučevati v sedmih slovenskih mestih, poučevati sedem različnih plesnih/ športnih zvrsti in da smo s profesionalnimi nastopi, animacijami in z organizacijo plesnih dogodkov veliko prispevali k prepoznavnosti plesa v Sloveniji, Evropi in celo svetu!
Mi srečo delimo in zato smo tudi sami srečni! Resnično sem hvaležen, da imam ekipo, v kateri je vsak posameznik zelo dobra oseba, ki z veseljem osrečuje druge! Ena od mojih osebnih želja je tudi ta, da bom v prihodnje imel več časa za svoj osebni trening plesa! Ker to me osrečuje. Gremo plesaaat