Za čvrsto, gladko in sijočo kožo. Novo čarobno orožje za boj proti gubam

Sodobna znanost vedno išče inovativne ter naravne rešitve za nego kože. Ponuja nam možnost, da izboljšamo svoj videz brez lepotnih operacij ter si povrnemo in dvignemo samozavest.Blagovna znamka Noémie Cosmetics je ekskluzivna vrhunska francoska kozmetika, ki glede kakovosti ne pristaja na kompromise. Z uporabo napredne tehnologije so strokovnjaki Noémie Cosmetics  v laboratorijih na inovativen način uspeli povečati učinkovitost najboljših aktivnih sestavin naravnega izvora. Ustvarili so novo age-delay orožje imenovano Frozen Btx Gel Cream za boj proti gubicam z "zamrznitvijo", ki se neposredno zgleduje po cryonicsu.

Frozen Btx Gel Cream je Noémie Cosmetics ustvarila s pomočjo unikatne in inovativne formule, ki uporablja posebno tehnologijo aktivnih sestavin za naraven učinek liftinga. Zagotavlja edinstven občutek takojšnje napetosti kože in hlajenja z globinskim vlaženjem. Kremni gel gladi izrazne gubice in preprečuje, da bi se spremenile v vidne in globoke gube. Poživljajoče učinkovine izvlečka korenine bajkalske čeladnice in soka sirka spodbujajo obnavljanje kožnih celic, hkrati pa vlažijo, mirijo ter povečujejo elastičnost in čvrstost kože. Z redno uporabo kremnega gela bo koža bolj gladka in na videz mlajša. Gel krema je dermatološko testirana in je primerna za vse tipe kože. Z redno uporabo bo vaša koža bolj čvrsta, mehka in sijoča, prve izrazne gubice bodo zglajene ter globoke in vidne gube zmanjšane.
Vse izdelke si lahko ogledate na spletni strani: www.noemiecosmetics.com, nakup pa opravite na: http://www.noemiecosmetics.com/?q=4vIjrr