Novoletna čestitka Tare Todič Curk. Sreče, ljubezni, uspeha in predvsem zdravja!

December je zame od nekdaj najbolj magičen mesec v letu in Ljubljana se mi zdi zdaj, ko živim v tujini, v tem času še bolj čarobna. Božič vedno preživim z domačimi, le da ga bomo letos za spremembo pri meni v Beogradu.

Kot vsaka služba ima tudi moja svoje obveznosti, ki pa so v tem času, na moje veliko veselje, čeprav med prazniki delamo, zelo božično razpoložene. Za menoj je poleg Don Kihota in Bajadere tudi že otvoritev razprodanega Hrestača, v katerem sem nastopala kot del ansambla Snežink. Odplesali smo že Bajadero, nato pa je danes znova na sporedu Hrestač.
Tik pred novim letom, 27. 12., pa bo na našem odru mogoče videti ponovitev novosti letošnje sezone; dveh sodobnih baletov,  Žena v D molu  in Dolga Božična večerja, ki sta požela velik uspeh. Obe predstavi se odvijata v istem večeru in sta delo koreografa ter baletnega vodje Kijevskega modernega baleta Raduja Paklitaruja. Narejeni sta za manjše število plesalcev, zato mi je v čast, da bom lahko tudi jaz nastopila med njimi.
Če boste te dni morda v Beogradu, vas toplo vabim na ogled Hrestača, ki je čudovit in tudi drugačen od ljubljanskega, ter na večer dveh čudovitih predstav sodobnega baleta.

Vsem bralcem pa želim radosten december, v novem letu pa poleg sreče, ljubezni in uspeha predvsem veliko zdravja, to je vedno najpomembneje! (čestita balerina Tara Todič Curk, od letošnje sezone članica beograjskega baleta)

View Gallery 4 Photos