Novoletna čestitka. Patricija Crnkovič. Novo leto polno ustvarjalnosti!

Patricija Crnkovič (foto: osebni arhiv)

Leto 2023 je bilo zelo raznoliko in polno usklajevanja ustvarjalnega in pedagoškega dela ter zasebenga življenja. V zelo lepem spominu mi bosta ostala predvsem dva projekta iz tega leta: Femine v produkciji Balkan Dance Project in Inštituta za umetničko igro Beograd, ki si ga boste lahko februarja ogledali tudi v Plesnem Formu Celje ter plesno-glasbeni performans Vmesni obred, ki sva ga ustvarili s Tejo Poljanšek. Obe deli sta v meni odprli nova področja samozavedanja in me spodbudli k novim gibalnim izivom.

Projekt Femine (foto: Beka Abdulovič)

Zelo sem tudi ponosna na moje varovanke iz Plesnega Društva TBA, saj so v tem letu dosegla neverjetne uspehe in pokazale, da se razvijajo v odlične in vsestranske plesalke.

Plesalki iz TBA

V novem letu se veselim nadaljnega dela z njim in sodelovanja z njimi tudi onkraj tekmovalnih parketov. Ob koncu leta se je začelo porajati mnogo novih idej za katere že komaj čakam, da jih popeljem v nove kreacije.

Vmesni obred Patricije Crnkovič in Teje Poljanšek (foto: Zala Rifel)

Vsem želim, da bi bilo novo leto polno ustvarjalnosti, da bi si upali poskušati nove stvari in predvsem, da bi v tem sodelovali in se povezovali. (rezime minulega leta in novoletna čestitka plesalke, pedagoginje in koreografinje Patricije Crnkovič)