Novoletna čestitka. Mag. Martina Plohl. Veselimo se uspehov drugih, privoščimo srečo in veselje drugim, in verjemite, da boste za to moralno vrednoto nagrajeni!

Mag. Martina Plohl (foto: osebni arhiv)

Leto 2023 je bilo zame zelo živahno, aktivno in produktivno. V začetku leta je izšla moja druga knjiga z naslovom Ples, utrip življenja. V juniju je naš plesni studio postal bogatejši še za enega državnega prvaka v 10 plesih, tako da jih moja osebna zbirka zdaj šteje že 33. Skozi leto sem ustvarila kar nekaj lepih in trdnih sodelovanj ter ustvarila tudi dva čudovita videospota. V oktobru sem potovala na svetovno prvenstvo s svojim mladinskim plesnim parom. Konec leta pa sta nas razveselila še dva naziva svetovnih prvakinj ženske tekmovalne skupine (WADF). Mislim, da si uspešnejše leto skoraj težko predstavljam, zato sem res hvaležna za vse, kar mi je prineslo leto 2023.

Moja največja želja je vedno zdravje. Če smo zdravi, se lahko lotimo vsega, in ne vidim nobenih ovir za dosego kakršnegakoli cilja, ki si ga začrtamo.

Vsem bralcem Parade plesa, plesnim kolegom, koreografom in gledalcem želim čim več srečnih, zadovoljnih in kreativnih trenutkov v letu 2024. Saj je prav kreativnost tista, ki nas obdrži žive, polne elana, vesele in motivirane. Za konec pa še najpomembnejša stvar, ki v današnjem svetu izgublja pomen: veselimo se uspehov drugih, privoščimo srečo in veselje drugim in verjemite, da boste za to moralno vrednoto nagrajeni. (pogled na minulo leto in želje za prihodnje sporoča plesna trenerka in pedagoginja mag. Martina Plohl)