Namesto odpovedi domnevnemu spolnemu predatorju Juretu Krajncu lastnica plesne šole Samba, Natalija Banovič, razdelila izpisnice plesalcem, ki so razkrili škandal!

Jure Krajnc še vedno ne daje izjav za Parado plesa.

Eci peci pec drugi del. Kako deluje naša družba? Nihče ni nič kriv, vsi so superiorni, vsi so žrtve dvajsetih najstnikov. Tudi če bi na korekten način odstranili za selektorja moteča člena, bi jima sledila cela skupina ( to so besede mame, katere hčerka edina ni imela neprijetne izkušnje s selektorjem). Pripadnost, spoštovanje in podpora niso brezveze v SSKJ.
Lastnica plesne šole je ‘selektorju’ pokazala vrata. Tako smo prebrali v medijih. Če je to res, bomo izvedeli v kratkem. Zaenkrat ga ljudje še videvajo blizu dvoran plesne šole.
Zdaj je jasno, zakaj se je poimenoval selektor. Kot trener ni smel delovati, kot pravi predsednik Plesne zveze Slovenije Jadran Živković, ni plačeval trenerske članarine. Je pa član sodniške sekcije, tako da lahko ta sekcija ukrepa. (preberite tukaj https://www.paradaplesa.si/na-spici/jure-krajnc-obtozb-ne-komentira-a-prijava-proti-njemu-je-vlozena/.

Vanesa Majerič je trenerka in plesalka v formaciji ter soplesalka Nejca Strelca.

Trenerka (istočasno soplesalka v hip-hop formaciji, solistka in Nejčeva partnerka v kategoriji HH pari in selektorjeva dolgoletna učenka), ki se je zavila v molk, se ni bila pripravljena udeležiti niti enega sestanka. Ne s starši ne s svojimi zdaj že bivšimi soplesalci in varovanci. Ves ta čas se ni javljala na telefon niti lastnici plesne šole, ki jo je želela povabiti na skupni pogovor. Cel mesec je doma jokala (njene besede) in bila razočarana, ker je starši nismo kontaktirali. Reeeeess?
Ko je naša zgodba prišla v javnost (na mojem profilu lahko preberete članek B. Drnač https://www.paradaplesa.si/na-spici/jure-krajnc-obtozb-ne-komentira-a-prijava-proti-njemu-je-vlozena/ ), so se začeli pritiski medijev. Takrat je trenerka čudežno pristala na ponovno sodelovanje s skupino in lastnico. Za Parado plesa je dala tako izjavo, da ne veš, ali bi se smejal ali jokal. Upamo samo, da sama ne verjame besedam, ki jih je podala za javnost.
Obvestila plesalcem ptujske podružnice o začetku nove sezone je še par dni nazaj pošiljal selektor, zadnji dan avgusta je trenerka poslala obvestilo, da je postala novi vodja hip-hopa zaradi nujnih menjav v vodstvu. V petek smo o dogajanju lahko brali v Štajerskem tedniku. Novinarka je dobila dovoljenje o objavi imen od ene izmed mam. V četrtek je selektor dal izjavo za Štajerski tednik. Pravi, da mu starši na sestanku nismo dovolili do besede. 80 minut našega časa smo mu namenili. Zastavljena so mu bila vprašanja:
– kako sta bila člana moteča za skupino, če nihče od soplesalcev ni niti vedel, da sta par
– zakaj ju ni na miren način izločil kot sodelavca iz trenerskega tima (oh, kandidata za vaditelja sta bila) in jima na kulturen način pokazal vrata iz plesne šole. Vse to zaradi neupoštevanja njegovih prepričanj, da znotraj tima ne smeš imeti partnerja.
– ali sta, medtem ko so ostali plesali in trenirali, onadva seksala na tleh ali v kotu dvorane.
Dobili smo odgovor, da sta celo pot sedela skupaj na avtobusu na EP v Makedonijo. Greh u 3pm. Da je njegova reakcija bila takšna zaradi razočaranja.
Tako da ljudje, v bodoče, ko vas podrejeni razočara, ga kar naženite iz službe brez pravne podlage. Še prej ga žalite in mu vzamite vso dostojanstvo. Če ste razočarani, lahko podrejenega tudi pretepete in grozite z nožem na vratu #sarcasemoff.
Seveda je fizičen napad zanikal, prav tako njegov prijatelj v izjavi na PP. Selektor ga je odrinil, ker ni vedel, če ga bo plesalec pretepel ali se je zgolj spotaknil. Celoten članek lepim v komentar.

Natalija Banovič je razdelila 20 izpisnic plesalcem članske formacije.

V sredo je bilo s strani lastnice izdanih 20 izpisnic plesalcev članske formacije in niso več del tega tima. Lastnica je mami, ki jih je dvignila, govorila o škodi, ki ji je bila povzročena, o blatenju njenega imena, ki ga je gradila več let, in o morebitnih tožbah, če ji bo naš primer finančno škodoval. Zanimivo, škode najstnikov, starih od 16 do 19 let, sploh ni omenila. Udeležba na dveh svetovnih prvenstvih je odpovedana. To bodo pozabili, težje bodo pozabili mobing, laži in izdajo na celi črti. Zato smo tudi starši prepričani, da si naš podmladek zasluži novo plesno družino. Še več, pridružili so se jim člani, ki pod prejšnjim vodstvom niso več želeli sodelovati. In ostali tisti, ki so v novi sezoni želeli zapustit to okolje. Le zakaj?? (zapis Taje Holc, mame plesalke Taše Horvat, na družbenem omrežju Facebook o trenutnem dogajanju okoli nastale situacije v zvezi z dogodki na Plensi šoli Samba, katere lastnica je Natalija Banovič. Za moj portal pa Jure Krajnc še vedno ni podal izjave.)