Najino poletje. Rita Pollacchi & Petar Đorčevski.

Seveda smo si privoščili nekaj dopusta, ker je bila minula sezona res naporna za oba. Veliko izvedb različnih baletov in veliko tehnično zahtevnih vlog zahteva tudi fajn sprostitev. Najprej smo šli k mojim staršem v Beograd in tam počakali mojo sestro, nato pa smo odšli vsi skupaj za par dni na prelepo jezero Ohrid. Trenutno smo v Puli, en teden bomo uživali sami. Potem pa nas čakajo še Ritini starši v Italiji v prelepi Toskani. Naše telo seveda rabi tudi počitek, ampak seveda ne totalnega lenarjenja.

Vsak dan delava malo vajic, malo raztezanja. Veliko plavanja, ker je plavanje res odličen šport za plesalce. In najin sin Natan skrbi, da nikoli res ne počivava, dokler je buden. (smeh)
Vročino prenašamo z veliko tekočine in plavanjem v morju in veliko tuširanja. Do sedaj sva imela možgane kar malo na "off", kar se tiče plesa. Ampak počasi se bova začela psihično pripravljati na naslednjo sezono. Čakajo naju novi izzivi, nove premiere in veliko plesa. (sta za naš portal komentirala poletne dni in priprave na začetek nove sezone baletna solista ljubljanskega baleta Rita Pollacchi in Petar Đorčevski)
View Gallery 4 Photos