Nadija Bičkova potrdila nosečnost. Oče otroka neznani nogometaš.

Nadija Bičkova s kolajno svetovnega prvenstva pred dvema letoma, na roki pa poročni prstan.

Res sem noseča. Tega nikoli nisem ne želela ne nameravala skrivati. Zakaj bi skrivala eno najlepših stvari, ki se mi dogaja v življenju? Ker pa ta del mojega življenja ne spada v javno sfero, si želim, da tako tudi ostane. Želim si, da otrok in vse, kar je v povezavi z njim, ostane samo moje. Zato na morebitna vprašanja v zvezi z nosečnostjo, porodom, otrokom in partnerjem v prihodnje ne bom odgovarjala. Ne danes, ne jutri in ne čez eno leto. Upam pa, da nisem preveč zahtevna in naivna, če prosim za isto mero spoštovanja, ki sem ga izkazala številnim medijem v zadnjih letih, ko sem bila vedno na voljo. Zato iskreno pričakujem, da se ta moja edina želja v prihodnje spoštuje.

Njene ljubezni … Miha Vodičar …
Še vedno sem in bom z veseljem delila z vami vse, kar vas zanima v povezavi z mojim plesnim življenjem, preko katerega sem postala prepoznavna širši javnosti. (je za naš portal sporočila in potrdila govorice o nosečnosti plesalka ter dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov Nadija Bičkova. O očetu ničesar, tako so seveda znova aktualne govorice o "nekem nogometašu iz Nove Gorice".
… Peter Klinc …
Težko pa se bo Nadija izgovorila na željo o spoštovanju njene intime. Z mediji jo je prevečkrat delila, seveda le takrat, ko je ona to želela. Od posredovanja fotk z medenih tednov z nekdanjim možem, plesalcem Sergejem Konovalcevim, ločitve sicer nikoli ni komentirala, do golih fotografij za revijo Playboy, pa reklamiranja ročnih ur Michael Kors, modnih revij Lisce, množica objav iz intimnega življenja na socialnih omrežjih FB, Instagram … Tudi uradne izjave o prenehanju plesanja ni podala, letos bi z Miho Vodičarjem, ki je bil za začetku njune skupne kariere ne samo soplesalec, ampak tudi njen življenjski sopotnik, praznovala deset let skupnega plesanja. Žurke ob tej priložnosti očitno ne bo, bo pa zato veselje poleti, ko naj bi Nadija rodila. Pa bomo videli, če bo držala besedo in ne bo z mediji delila tega srečnega trenutka.)
… Sergej Konovalcev.
View Gallery 4 Photos