MTP razprodan, a še vedno se jim lahko pridružite online! Plus možnost fotografiranja s Tijo Ažman!

MTP skozi objektiv Tije Ažman

Mesec dni je do MTP Summer Dance Intensive, ki je sicer razprodan v živo, a še vedno se nam lahko kdorkoli pridruži na zoom on line.

Bi si želeli imeti profesionalne fotografije? Nič lažjega, prijavite se na MTP Summer Dance Intensive in Tija Ažman vas z veseljem ‘pofotka’.


Ponudbo pa smo še okrepili s profesionalnim ‘fotkanjem’ za plesalce s fotografinjo Tijo Ažman, ki dela odlične plesne fotografije. Še vedno je na voljo nekaj prostih mest za ‘privat’ ure oz. klase. Pripravljamo šov, ki ga bodo lahko vsi spremljali v živo prek družbenega omrežja Instagram in zooma ter seveda v živo. Nove koreografije se že pripravljajo, tako da vročica narašča.

Tian, Petra in Matevž so pripravljeni. (Foto: Tija Ažman)

Odzvalo se je tudi kar nekaj sponzorjev, ki bodo poskrbeli, da ne bo nihče ne žejen in ne lačen. Mi pa bomo poskrbeli, da boste lahko tudi ‘cool’ oblečeni. In to je še eno presenečenje, ki ga kmalu razkrijemo. (veselo in poučno bo na poletnem seminarju, ki ga organizira MTP (Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar) med 9. in 11. julijem v prostorih Plesne šole Bolero v Ljubljani. Vse informacije najdete na spletnem naslovu https://www.bolero.si/mtp.html Si pa lahko intervju z MTP-trojico ogledate v nedeljo, 13. 6., ob 18.45 v oddaji Parada plesa na TV3, kjer vam bodo Matevž, Tian in Petra razložili, zakaj se podati v poletje prav z njimi.)

Petra, Tian in Matevž bodo gostje oddaje Parada plesa v nedeljo, 13. junija, ob 18.45 na TV3.