Pripleši si nagrado! Glasuj za najboljšega junijskega plesalca/plesalko!

Novo glasovanje prinaša nagrado v obliki mila ali olja za telo; glasuješ lahko do ponedeljka, 28. junija, do 18.00!

Smo že v mesecu juniju in pred vami je novo glasovanje, ki ga oblikujemo skupaj s pokroviteljico Patricijo Šenekar, ki deluje pod blagovno znamko Sunna/Hiška zelišč. Patricija Šenekar je pionirka na področju ekološke kozmetike pri nas in je ustvarjalka prve slovenske ekološke kozmetike Sunna, goetheanistična naravoslovka, zeliščarka, apiterapevtka, lastnica ekološke kmetije in spletne trgovine www.hiskazelisc.com

Šest bio izdelkov že čaka srečne izžrebance.

Šest srečnežev bo prejelo izdelek ali olje iz grozdnih pešk ali milo. Možnost nagrade imate vsi, ki boste glasovali za nominirane plesne ustvarjalce. Na junijski seznam so se uvrstili: Aljaž Škorjanec, Roman Maček & Martina Smodiš, Edward Clug, Tjaša Bucik, Tijuana Križman Hudernik & Mirjana Šrot, Robi Grmek, Luka Vodopivec & Noemi Capuano, Timotej Zorman, Žana Colarič, Zinayida Vovk, Tina Podjed, Eva Medvar & Ajša Gregl in Špela Capuder. Zmagovalec, drugouvrščeni in tretjevrščeni seveda prejmejo izdelke, ki nastajajo ročno izpod spretnih Patricijinih rok.

Nagrade za zmagovalca so: mandljevo olje, arganovo milo in krema za sončenje; drugo mesto prinese mandljevo olje in kremo za sončenje, tretje pa mandljevo olje in arganovo milo!

Razglasimo še prejemnike Love Nature čistilnega tonika, ki ga podarja podjetje Oriflame, in to so: Patricija Fras, Miha Kerbič, Dunja Škofic, Karmen Murovec in Barbara Farčnik. Za naj plesno-ljubezenski zmagovalni par pa ste izglasovali Miljana Nojiča in Ano Jurenec; drugo mesto sta si priplesala zaljubljenca Jan Trninič in Nuša Urnaut, tretja pa sta dolgoletna partnerja Sergiu Moga in Tanja Baronik. Seveda vsi trije pari prejmejo Oriflamove izdelke Love Nature; zmagovalni par bo prejel darilni set z malinami in meto, par, ki se je uvrstil na 2. mesto, prejme darilni set z aloe vero, nagrada za 3. mesto pa je avokadovo olje za kožo in lase ter čistilni tonik.

Zmagovalca Miljan Nojič in Ana Jurenec, drugouvrščena Jan Trninič in Nuša Urnaut ter tretjeuvrščena Sergiu Moga in Tanja Baronik (foto: Tiberiu Marta)

Čestitke vsem trem parom na ‘stopničkah’ in prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli s strani pokrovitelja, torej podjetja Oriflame, po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado