Mirjam Podobnik. Upam, da bo vse, kar se nam zdaj dogaja, nekoč le grd spomin!

Mirjam Podobnik je zadovoljna z dosedanjimi pripravami na državno prvenstvo.

Minulo soboto sem praktično cel dan snemala točke, ki jih je ogromno (26 koreografij, 48 plesalcev), v nedeljo sem imela dopoldne še treninge velikih formacij, popoldne pa so bili treningi že odpovedani. Seveda sem bila najprej v šoku, morda predvsem zaradi prvotne odločitve, da odpade le državno prvenstvo za otroke do 12 let.
Otroke in sebe sem že od marca pripravljala na tovrsten potek letošnje sezone. Imeli smo pogovore o motivaciji, o prenosu državnega prvenstva, odpovedi svetovnega prvenstva in o vzdrževanju forme.

Spomini na …

Reči moram, da se premik prehoda iz otrok v mladince zelo pozna, saj so plesalci že bolj zreli in se zavedajo, da delo ne bo šlo v nič. Opravili pa smo že prve treninge prek zooma in dela in naloge so razdeljene.

… lansko državno prvenstvo


Upamo na čim prejšnje izboljšanje stanja in res komaj čakamo, da pokažemo koreografije. Ja, zelo sem zadovoljna z letošnjim delom. Srčno upam, da se najde zdravilo in da nadaljujemo z delom. Da bo vse, kar se nam zdaj dogaja, nekoč le grd spomin. (je za naš portal komentirala odpoved načrtovanega državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih koreografinja Društva Kazina Mirjam Podobnik, ki je imela pripravljenih 26 koreografij, ki bi se potegovale za naslove najboljše v državi, v različnih kategorijah, seveda.)