Mimi Marčac Mirčeta na svoji plesni zemlji. Pridite v svet plesa, sreče in veselja!

Plesni center Mimi smo preselili v nove prostore Befit centra v Laguna resort (bivši Štern – Ježica) na Dunajski 280 v Ljubljani. Poučujemo raznolik plesni program – od plesnih uric za najmlajše pa vse do plesnih tečajev za odrasle.

Novo sezono začenjamo s tednom odprtih vrat. Od 5. do 9. septembra 2016 vas vabimo v Plesni center Mimi na brezplačen obisk vseh tečajev po urniku, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani www.mimiplesnicenter.si. Ob vpisu na tečaj po vaši izbiri vam z našim letakom podarjamo bon v vrednosti 5 evrov ter majhno presenečenje.
Ustanoviteljica plesnega centra, Mimi Marčac Mirčeta, sem znana koreografinja, plesna učiteljica in trenerka vrhunskih plesalcev. 25 let sem bila oblikovalka programa za jazz balet in preostale art dance discipline v Plesni šoli Urška. Bila sem mentorica in predavateljica v okviru šolanja za kadre modernih plesov pri PZS in Fakulteti za šport, mednarodna plesna sodnica ter tako doma kot v tujini cenjena plesna pedagoginja, ki slovim po izpiljeni plesni tehniki ter smislu za drugačnost v koreografiji in povezovanju različnih plesnih slogov. Vzgojila sem več generacij odličnih plesalk in plesalcev, ki so se na državnih in mednarodnih tekmovanjih okitili z zavidanja vrednim številom najžlahtnejših odličij.
… Mimi Marčac Mirčeta …
Pri nas se boste zabavali in skozi zabavo veliko naučili. Ekipo plesnih učiteljev sestavljamo poleg mene še Bor Pantič, Tadeja Horvat in Tina Mlekuž. Pod mojim vodstvom smo sestavili prenovljen plesni program, kjer vas bomo popeljali v svet, kjer je ples sreča in veselje! Za naše malčke (3 do 5 let) smo pripravili Cici-mici program, kjer se naučijo prvih gibalnih sposobnosti in sproščenega nastopanja, ter Cici-mici balerine, kjer jih bomo skozi igro in zabavo spoznali z osnovami baleta.
… Neja Horvat …
Za njihove malo starejše prijateljice in prijatelje (5 do 7 let) smo pripravili malo zahtevnejši program, saj so otroci te starosti že motorično sposobnejši. Imenovali smo ga kar Muce-mice, saj so kot muce – igrive in spretne. Osnovnošolce vabimo na začetni Pop plesni program, kjer se bodo naučili osnove različnih plesnih zvrsti, kot so jazz dance, street dance, hip-hop z MTV-novostmi …
… Bor Pantič …
Ko otroci dosežejo zadostno stopnjo znanja, jih priključujemo našim tekmovalnim skupinam jazz, modern in show plesa. Vedno se trudimo, da jih pripeljemo do profesionalne ravni znanja ter posledično do čim boljših rezultatov na državni, evropski in svetovni ravni.
Odraslim pa smo se še posebno posvetili. Za malo aktivnejše smo pripravili tečaje jazz in modern danca, za ljubitelje klasike in plesa v paru ponujamo tečaj družabnih plesov. Nismo pa pozabili na vse vročekrvne, ki jih vabimo na latino, kjer boste zaplesali v ritmih salse, bachate in kizombe.
Predstavljamo vam tudi najnovejšo plesno vadbo v Sloveniji Q-dance, ki smo jo z 20-letnimi izkušnjami razvili za vas. Obnorela je vse mlade po srcu, ki uživate v ritmih plesa in fizični aktivnosti hkrati.
Poleg prostorov Plesnega centra Mimi imamo veliko brezplačno parkirišče. Da pa to ne bo vse, imajo člani PC Mimi v sodelovanju s fitnesom Befit 10-odstotni popust na njihove storitve in obratno, da vam, medtem ko bomo mi plesali z vašimi najmlajšimi, ne bo dolgčas in boste lahko pomigali tudi vi. (je za naš portal predstavila svoj novi plesni center in dejavnosti plesna pedagoginja, učiteljice, trenerka, koreografinja, sodnica Mimi Marčac Mirčeta, ki vabi na teden odprtih vrat vse plesne navdušence, da se jim pridružijo v svetu plesa, sreče in veselja)

View Gallery 9 Photos